Проследяващото устройство на Apple AirTag все още е интересна тема

...
Проследяващото устройство на Apple AirTag все още е интересна тема
Коментари Харесай

Съобщава се, че Apple работи върху AirTag 2: производството може да започне в края на 2024 г.

Проследяващото устройство на Apple AirTag към момента е забавна тематика измежду софтуерните запалянковци. Но главно се разисква евентуалното развиване на неговото продължение, AirTag 2, за което се приказва, че ще бъде пуснато още в края на 2024 година

Тази информация обаче не е публична и се основава на спекулациите на анализатова Минг-Чи Куо.

Прогнозата на Куо за началото на производството на AirTag 2 през четвъртото тримесечие на 2024 година допуска неустановеност. Въпреки че вътрешните му източници постоянно дават надеждна информация, това съмнение наподобява зависи от комерсиалния триумф на истинския AirTag, чиито данни за продажбите не се оповестяват обществено.

Ясно е, че Куо вижда продажбите на AirTag като задоволително постоянни, с цел да оправдаят производството на устройство от второ потомство. Трудно е обаче да се предскажат точните благоприятни условия, функционалности и надстройки, които AirTag 2 може да донесе на потребителите заради далечния перспективен прозорец за стартиране.

Дали ще се появи на пазара през последното тримесечие на идната година или през първите няколко месеца на 2025 година остава мистерия.

Интересно е, че Куо планува по-голяма роля за AirTag 2, който съгласно него ще бъде централен в пространствената изчислителна екосистема на Apple. Очаква се главната актуализация да е обвързвана с очилата Vision Pro.

Въпреки че спецификата на тази интеграция остава неразбираема, тя загатва за евентуална смяна в продуктовата динамичност на Apple. Това дава обещание, че компанията освен ще се оправи с минусите на предходното устройство, само че и ще прокара нови пътища в бъдещата екосистема на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР