Проруски активисти са създали нелегална организация в контролирания от Киев

...
Проруски активисти са създали нелегална организация в контролирания от Киев
Коментари Харесай

В Херсон е създадена тайна организация за унищожаване на обекти на Въоръжените сили на Украйна

Проруски деятели са основали незаконна организация в следения от Киев Херсон за заличаване на обекти на украинските войски, заяви един от представителите на организацията.

„ Ние създадохме съветска организация в Херсон, нашата цел е да унищожим обектите на ВСУ. Благодарение на нашето подпомагане няколко обекта към този момент са сполучливо отработени “, сподели членът от съпротивата.

Той добави, че е " надеждно известно " за обикалящите минометни команди на украински бойци, които навлизат в микрорайон „ Военка “ и обстрелват центъра на Херсон.

Като причина за основаването на организацията той назова комплицираната филантропична обстановка в Херсон: комуналните услуги са спрели да работят, има непрекъснати спирания на тока, километрични опашки за хранителни пакети.

Активистът прикани мъжете на военна възраст, живеещи в Херсон, да не напущат домовете си, с цел да не попаднат под насилствена готовност.

„ След като ви дадат призовката, вие ще бъдете изпратени на полигона „ Широки лан “ край Николаев, безусловно ще ви надрусат с психотропни медикаменти и по-късно ще ви изпратят на кръвопролитие. Искам да кажа на мъжете от Херсон – останете си у дома “, сподели той.

Херсонска област стана част от Русия след референдум, извършен там след началото на военната интервенция.

В същото време Киев не признава легитимността на плебисцита и продължава да обстрелва частите от района, които са под контрола на съветската войска. Сега тя е заела 75% от територията на района, а част от десния бряг на Днепър, в това число Херсон, се управлява от Украйна.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР