Пророчествата на Ванга често се сбъдват. Особено удивително е да

...
Пророчествата на Ванга често се сбъдват. Особено удивително е да
Коментари Харесай

Пророчеството на Ванга за войната в Украйна: Три сестри ще се обединят

Пророчествата на Ванга постоянно се сбъдват. Особено изумително е да виждате със личните си очи какъв брой необикновено точни в действителност са нейните прогнози.
През живота си Ванга е направила доста предсказания. И множеството събития в действителност се случват…

Прочутата пророчица е родена през 1911 година Години по-късно тя открива дарбата да лекува и да „ вижда “ бъдещето. Приживе Ванга прави редица прогнози, които се оказват необикновено точни: гибелта на принцеса Даяна, терористичната офанзива против Кулите близнаци, нещастието на съветската подводница „ Курск “, пандемията от коронавирус…

„ Брат ще тръгне против брата “ – това са думите на българската ясновидка… Отнасяме ги към събитията от нашето директно настояще…

Журналистът и другар на Баба Ванга – Сергей Косторной твърди, че по време на една от срещите му с пророчицата през 1995 година – малко преди гибелта й, тя стартира да приказва за съдбовния ден, „ когато шест двойки се сливат “, т.е. става въпрос за датата 02/22/2022 (припомняме: на този ден Русия публично призна Луганската национална република и Донецката национална република като самостоятелни държави).

Според Косторной в същия този диалог, откакто е разбрала, че журналистът е от региона на Курск, ситуиран покрай Украйна, Ванга е споделила: „ Войната ще бъде ужасна там... те ще се избият един различен... “

„ Ще пристигна Прахът и ще отприщи войната. После ще пристигна Зеленият стопанин – радостен ще бъде, на всички ще им се хареса, само че той ще докара народа съвсем до иго... ще направи нещо извънредно, ще раздра родината си на части, ще раздели народа, ще промени вярата на хората... " - приказва ясновидката.

Това изказване може да се пояснява по разнообразни способи, само че мнозина в мрежата са сигурни, че „ Прахът “ е Петро Порошенко, който беше президент на Украйна до май 2019 година, а „ Зеленият стопанин “ е Володимир Зеленски, актуалният президент на Украйна.

И други хора са чували сходни пророчества от Ванга. Така да вземем за пример през 1993 година тя споделя на журналиста Константин Долгов, който е родом от Донецк, че черната земя в родината му „ ще се напои с кръв, а комшия ще убива съседа “. А през 1996 година, тъкмо преди гибелта си, Ванга предизвестява преводача Стоян Петров с думите: „ Народът ще се раздели... брат ще тръгне против брата... ще се пролее кръв... "

Ванга продължава: „ Мирът сигурно ще пристигна, а спорът ще се позволи, откакто братята се извърнат един към различен и по-малкият отстъпи място на по-големия “, напомня си в този момент думите й Петров.

Кои са " трите славянски сестри " от пророчеството на Ванга за 2022 година?

Ванга е предизвестила от дълго време: 2022 година ще бъде доста сложна за човечеството. Една от най-трудните в историята. Ясновидката е показала, че има опасност както от рухване на метеорит, по този начин и от естествени бедствия - необикновени горещини, суша и загуба на реколтата.

Прогнозата й за 2022 година е тежка, само че има и една ДОБРА вест: МИРЪТ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ съдебна експертиза ВЪЗСТАНОВИ. „ Русия е закриляна от Божията майка. Ще възникне мощна славянска страна, в която ще се обединят три славянски сестри - Русия, Беларус, Украйна “– журналистът Сергей Косторной цитира Ванга.

Колко дълго ще би трябвало да чакаме тези събития, мненията се разграничават. Някои приказват за седем години, други са сигурни, че ще би трябвало да чакат десетилетия – 25-30 години.

Според Ванга (отново по удостоверение на Косторний) нещата няма да ескалират до Световна война, макар че пророчицата отбелязва по какъв начин всяка година човечеството става все по-озлобено. Освен това ясновидката е уверена, че с появяването на " Славянската страна " светът като цяло ще се откаже от границите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР