Пророческите сънища могат да бъдат буквални. В този случай абсолютно

...
Пророческите сънища могат да бъдат буквални. В този случай абсолютно
Коментари Харесай

В кои дни винаги се сбъдват сънищата?

Пророческите сънища могат да бъдат дословни. В този случай безусловно всичко, за което човек мечтае, може да се сбъдне. Най-често те стартират да се сбъдват доста бързо - за няколко дни. Но не доста хора мечтаят за такива сънища, защото за това е належащо да имате заложба на далновидност, въпреки и лека. По предписание хората виждат по този начин наречените алегорични сънища. В този случай би трябвало да се обърне огромно внимание на тяхното пояснение, написа Актуално.

Това, което човек е видял насън, е изцяло двусмислено и нормално се пояснява по безусловно непредвидим метод. Сънищата " със смисъл " обаче могат да се видят от съвсем всеки.

В кои дни постоянно се сбъдват сънищата?

Народни поличби

Не всички сънища са оракулски. В някои дни могат да се появят по този начин наречените " празни " сънища, които не значат безусловно нищо и отразяват прекарванията и страстите, които човек изпитва. През останалите дни има огромна възможност фантазията да се сбъдне. Но би трябвало да се обърне внимание както на деня от седмицата, по този начин и на тълкуването на съня.

Обичайно е да се назовават ​​​​пророчески единствено тези сънища, които се сънуват в избрани дни. По това време има най-голяма възможност фантазията да се сбъдне. В продължение на доста епохи човечеството е следило сбъдването на сънищата и е създавало календари, които отразяват опцията сънят да е бил оракулски.

Така се появиха дати и дни, когато съгласно голям брой национални знаци се сбъдват оракулски сънища:

1. Велики петъци. Най-вече се почитат 12 петъка, които са свързани със събития от историята на Стария завет и са планувани да съвпаднат с църковните празници. Има знак, че в случай че човек " съблюдава петъците ", т.е. пази, не прави домакинска работа, тогава тайните на бъдещето му се разкриват като премия.

2. По Коледа - 7-20 януари. Смята се, че сънищата се сбъдват най-често по това време.

3. Предвид католическия календар фантазията е доста евентуално да се сбъдне на Бъдни вечер.

4. От вторник до сряда и от четвъртък до петък. Сънищата, видени в такива нощи, могат да се осъществен. В други дни, от позиция на визия за бъдещето, нощните сънища са празни. Сън, забелязан от събота до неделя, също може да се сбъдне, само че единствено заран.

5. Пророчески е всеки 3-ти ден от месеца.

6. Освен това има огромен късмет за сбъдване на фантазия през лятното или зимното слънцестоене или пълнолуние.

Тълкуване на сънища по дни от седмицата

Смята се, че планетите оказват голямо въздействие върху дните от седмицата. Всеки ден от седмицата е под егидата на избрана планета, която дава разнообразни нюанси на това, което виждате насън. И заради тази причина тълкуването на сънищата значително се дефинира точно от въздействието на планетите:

Понеделник се ръководи от Луната. Има голяма опция за осъществяване на това, което виждате. Но най-често нощните сънища отразяват това, за което човек най-вече се тревожи в този миг.

Вторник се ръководи от планетата Марс. Това е мъжка планета, отразяваща такива качества на човек като неизменност, увереност, воля. Ако във вторник човек е видял нещо мечтано и позитивно, тогава това най-вероятно може да се сбъдне. Но с цел да се случи това, би трябвало да положите всички старания. В случай, че сте мечтали за нещо неприятно, това най-вероятно се пояснява като намек или знак, че на човек му липсва храброст в живота.

Сряда се ръководи от Меркурий. Тази планета е виновна за променливостта, затова сънят в сряда вечерта по предписание не се сбъдва.

Четвъртък се ръководи от Юпитер. Има огромна възможност сънят, забелязан тази нощ, да се сбъдне. Но не забравяйте за въздействието на Юпитер и тълкувайте това, което виждате, като управление за деяние.

Петък се ръководи от планетата Венера. Сънищата, сънувани през тази нощ, се смятат за оракулски. Влиянието на Венера допуска, че всички събития във всеки случай ще бъдат свързани с любовни връзки.

Събота е детайлът на планетата Сатурн. Тази планета обича да диктува своите условия, тъй че сънят в тази нощ би трябвало да се преглежда единствено като предизвестие или рекомендация.

Ако сте сънували в неделя, това се смята за шанс, защото този ден е обвързван със Слънцето - планетата на светлината и живота. Вярва се, че в такава нощ се сбъдват единствено хубави сънища, написа Actualno.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР