Пропуските в детското здравеопазване са отдавна дискутирана тема, а промяната

...
Пропуските в детското здравеопазване са отдавна дискутирана тема, а промяната
Коментари Харесай

Нуждата от подобрения в детското здравеопазване и как ние можем да помогнем

Пропуските в детското опазване на здравето са от дълго време дискутирана тематика, а смяната е мудна и сложна. Проблемите в педиатричните болнични отделения в страната са  съществени и засягат всеки родител и неговото болно дете. Остарялата материална база, дефицитът на болничен личен състав и медицински експерти са единствено част от аргументите интервалите на болнично лекуване да са сложни и мрачни за дребните деца. Неприятните условия трансформират лечебните заведения в пространство на горест и неприятни мемоари, както за пациента, по този начин и за неговите близки. Това води до развиването на възприятие на боязън от визитата при доктор у дребните деца.

Неприятната, сива конюнктура, остарялата инсталация и неприветливите стаи в някои лечебни заведения въздействат отрицателно на децата. Детската душeвност е нежна и се нуждае от удобни условия, грижа и внимание, с цел да се развие в вярната посока, а стаите на педиатричните отделения рядко подготвят.

Но по какъв начин бихме могли да помогнем?

Докато някои от нас към този момент се готвят за Коледа с красива декорация и дарове за своите обичани хора, за доста деца празникът ще бъде в болничното поделение. Тихата и свята нощ е обичано събитие за всяко дете и е времето, когато магията оживява, а чудесата стават вероятни. Коледа е моментът за прекарване на топли страсти с цялото семейство, за предоставяне и приемане на обич.



Shutterstock

За да може всеки хлапак да почувства грижата и уюта на дома, през декември, за втора поредна година, А1 става част от положителното, подкрепяйки план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “. До края на месеца телекомът приканва своите консуматори да се включат в положителното дело, като дарят сума по собствен избор през приложението или в уеб версията на Моят А1. В края на акцията А1 ще удвои събраните средства и ще ги подари за преобразяването на едно болнично поделение в страната.

Дарение може да направи всеки сегашен частен клиент на една или повече услуги на телекома, а единственото, от което се нуждае, е регистриран профил и последната версия на приложението Моят А1. Стойността на едно подаяние може да бъде сред 1 и 100 лв., а сумата ще се начисли към идната фактура на клиента.

Тази година благотворителната акция на А1 е под надпис „ Свързва ни положителното: подари за децата и А1 ще удвои сумата “. С това обръщение компанията ни дава образец за обществена отговорност и показва какъв брой малко е нужно от всеки, с цел да направи смяната. Силата в това да бъдем свързани се крие в общите старания, а дребните крачки към по-добро опазване на здравето зависят единствено и само от нас. В нас се крие силата да създадем света, който децата ни заслужават.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР