Пропалестинските протестиращи, бълващи скандирания срещу ченгетата, се сблъскаха с полицията

...
Пропалестинските протестиращи, бълващи скандирания срещу ченгетата, се сблъскаха с полицията
Коментари Харесай

Пропалестинските протестиращи бълват скандирания срещу ченгета, сблъсъци с полицията на Ню Йорк в Колумбийския университет: „Полиция на Ню Йорк, гори в ада!“

Пропалестинските протестиращи, бълващи викания против ченгетата, се сблъскаха с полицията на протест пред Колумбийския университет на Петък - довело до девет ареста за няколко часа.

Демонстрацията „ Всички на открито за Палестина “ стартира в 15:00 часа. и по-малко от два часа по-късно протестиращи, развяващи палестински флагове, можеха да се видят на фрагменти, оповестени в обществените медии, които се биеха със чиновници на NYPD на улицата.

„ NYPD, KKK. IDF всички са идентични “, скандира групата, когато най-малко един протестиращ беше забелязан да бъде арестуван от полицията.

Ряк от крещящи протестиращи се опита да се намеси и да откъсне служители на реда от жена, до момента в който се опитваха да я отведат в ареста в сборичкване, демонстрира клипът.

Демонстрацията беше проведена в отговор на обвиняванията, че анти-израелските студентски стачкуващи са били напръскани с незнаен, неприятно миришещ химикал на 19 януари, до момента в който са марширували през кампуса на Колумбийския университет.

На двамата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР