Пропадането на продължи и срещу , след като “бергамаските допуснаха

...
Пропадането на продължи и срещу , след като “бергамаските допуснаха
Коментари Харесай

Пропадането на Аталанта продължи и срещу Верона

Пропадането на продължи и против, откакто “бергамаските ” позволиха загуба с 1:2 вкъщи в дуел от 33-ия кръг на. Това беше трета поредна загуба за водения от Джан Пиеро Гасперини отбор, който се отдалечи от местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите. върви на осмата позиция с 51 точки. пък изскочи на деветото място с 48.
 Звездата на Република България Лайпциг съкруши Аталанта Звездата на Република България Лайпциг съкруши Аталанта
стартира добре мача, като първата опция се откри пред. В 25-ата минута пропусна за. В добавеното време на първото полувреме бранителят вкара топката във вратата на, като попадението беше прегледано посредством заради подозрения за засада и по този начин бранителят записа първото си попадение за отбора на.
 Интер си свърши работата против Верона и се приближи на точка от Милан Интер си свърши работата против Верона и се приближи на точка от Милан
беше покрай равнене за, само че малко акуратност не му доближи. Така се стигна до 55-ата минута, когато вкара за 2:0 след рикошет.

Малко по-късно Верона можеше да стигне до трето попадение, само че шансът бе на страната на Аталанта. В 82-ата минута Аталанта се върна в мача, откакто бранителят Джорджо Скалвини понижи след удар с глава. Аталанта натисна Верона в края, само че напъните на отбора не стигнаха, с цел да избегне четвърта поредна загуба в последните пет мача във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР