proof. е новата дигитална агенция на Пиринско. От началото на

...
proof. е новата дигитална агенция на Пиринско. От началото на
Коментари Харесай

proof. е новата дигитална агенция на Пиринско

proof. е новата цифрова организация на Пиринско. От началото на юни тази година рекламната организация поддържа обществените канали на марката и цифровата връзка за лансирането на Пиринско Ледено.

“Избрахме за наш цифров медиен сътрудник организация proof., защото бяхме впечатлени от високия професионализъм, мощния ентусиазъм  и творчеството на целия екип. Идеите им за дълготрайно развиване на марката в цифровите медии, въплъщават извънредно ясно позиционирането на Пиринско и го надграждат посредством забавен и новаторски за цифровите медии метод.

Благодарение на професионализма и опита, които организацията показва, имаме вяра, че с общи старания ще изградим още по-силна прочувствена връзка с потребителите ни, ще поддържаме пазарните позиции и ще се разпознаваем информационно с присъщия за Пиринско неналожителен и непоказен жанр ”, показа Севдалина Динчева, бранд управител Пиринско.

“В лицето на екипа на Carlsberg Bulgaria срещаме сътрудник, който ясно дефинира визията на марката Пиринско в цифровата среда, а това е най-хубавата насочна точка за бъдещото ни партньорство.

Визията за дълготрайно развиване на марката е за прочувствено обвързване на потребителите с марката и  отличаваща връзка, която да затвърждава позициите и това ще бъде главен приоритет в взаимно ни партньорство ”,  добави Сава Ахмаков началник отдел клиенти в proof.

Първият взаимен план е реализиране на високопланински семплинг като част от акцията при лансирането на Пиринско Ледено. Той има за цел да изненада планинарите при изкачването им на най-високия връх в Пирин — Вихрен с ледено студена бира. Видеото от изненадващата активация има над 150 000 гледания до този миг във Фейсбук и YouTube.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР