Промяната в София не е в лицето на Мая Манолова,

...
Промяната в София не е в лицето на Мая Манолова,
Коментари Харесай

ГЕРБ - София обвини екипа на Орешарски, че стои зад Манолова

" Промяната в София не е в лицето на Мая Манолова, защото тя е претендентът на задкулисието, зад чийто тил стои екипът на Орешарски . " С такова обвиняване излязоха на брифинг от ГЕРБ София.

Според ръководителят на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева на акцията, която води Мая Манолова отвлича вниманието от дневния ред на града ни.

Едрева упрекна Манолова, че си измисля провокации, като тактичност за локалните избори. " ние няма да допуснем да бъдем включени в следващия сюжети на задкулисието ", увери Едрева.

Според ръководителя на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков акцията е " спектакъл на парадокса ". Тя се развива по три линии или три акции, като единствено първата е тази, която Мая Манолова афишира за положителна.

Втората акция, която следим, е акция на подправените вести, поднесени по трагичен метод, и изрично погрешни. Герджиков се базира на част от погрешните изказвания на Манолова, измежду които " неприятната задлъжнялост на Столична община ", " поръчката за разчистване ". Той увери, че идващият кмет ще утвърждава протоколите за публичните поръчки.

Третата акция съгласно Герджиков е линията " аз съм жертва ". На него това му припомня на " опасяват ли ви ГЕРБ ". Той даде образец за, съгласно него " акции " на Манолова като причакване пред фризьорски салон, напън на здравната сестра, злополука. Докъде ще стигне тази акция, запита шефът на СОС. " Това са операции, бягство от тематиките, които интересуват града и жителите. Нищо друго, тъй като това не е политика, а безскрупулна битка за власт ", ядоса се Герджиков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР