Промяната в съдебната система е наш приоритет. Но тя не

...
Промяната в съдебната система е наш приоритет. Но тя не
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Ще приемем експерти от ДПС и ИТН в проектокабинета Габриел

Промяната в правосъдната система е наш приоритет. Но тя не е обвързвана с промяната на едно лице с друго. Това, което се случи в Народното събрание през вчерашния ден сподели, че тази смяна е жалана от всички партии. Това съобщи депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Теменужка Петкова в ефира на Нова телевизия.

Смяната на основния прокурор беше трети приоритет на Мария Габриел. Това е решние, което сме взели парламентарната група и Габриел. Всички застанахме зад нейните цели. Дълго време отстоявахме нашата теза, че не промяната на една лчиност значи правосъдна промяна. От през вчерашния ден изключеитено бъзро се задвижва този развой. Това, което промени обстановката беше обвързвано с гърмежа против Иван Гешев, сподели още депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

България има потребност от постоянно държавно управление, формирано от експери, които да проведат страната през рецесиите. Ние ще разчитаме на поддръжката на всички национални предтавители, които се отнасят с нужната отговорност към страната. Ние ще осъществим в понделник нашия мандат. Мария Габриел ще показа пред президента състава и структурата на кабинетаси. Целта е да бъдат открити най-хубавите специалисти във всяка позиция, уточни Петкова.

Тя означи, че от ГЕРБ ще одобряват специалисти от Движение за права и свободи и " ИТН ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР