Промяната в Промяната“ е просто факт. Сълидерът Кирил Петков е

...
Промяната в Промяната“ е просто факт. Сълидерът Кирил Петков е
Коментари Харесай

Седмицата: МемоКиро в конкуренция с ОвцатаДоли

Промяната в „ Промяната “ е просто факт. Сълидерът Кирил Петков е „ на друго равнище “ – не е ПростоКиро, към този момент е просто МемоКиро. Където, допуска се и съгласно персоналния му английско-български речник, memo [´memou], разг. = memorandum. Нещата обаче в действителност отиват на друго равнище, в случай че посегне (евентуално) и към тълковния речник. Където против „ меморандум “ би прочел: Дипломатически документ, в който са изложени детайлности за развиване на противоречив въпрос и мненията на другите страни по разногласието за него.

Това е, с изключение на със личния си „ речник “, борбата на „ боса “ на Политическа партия не престават и с тълковния – на необут крайник. Кирил Петков съумя да го (у)бие. След като през миналата седмица не предложи, а яхна (не)меморандум, който безусловно се разминава още изначално тълкувателно. Не проличава въобще да е документ, камо ли дипломатически. Подробностите се свеждат до 50:50, в което тъждество обаче партията му към този момент има „ 50 “, а в този момент желае и останалото. Развитие и на противоречив въпрос няма по какъв начин да има, когато подобен въпрос липсва, тъй като няма и мнения, еле пък на разнообразни страни.

И по този начин единственият може би противоречив извод за memo-то на Киро е самичък ли си го е писал или някой му е помагал. Като в оня напълно къс анекдот от времето на соца за руския така наречен автомобил „ запорожец “, в който единственият спор е притежателят му самичък ли си го направил или някой му е помагал.

Не, " не е самичък " МемоКиро! Както при започване на „ Промяната “ (Му) търсеше доказателства за корупция и за всичко останало в „ политическата си кариера “ посредством Чичко (си) Google, в този момент естествено е минал на настоящото по-високо равнище. Зарязал е чичо си и употребява „ ти татко – ти майка “ изкуствения разсъдък. Няма по какъв начин другояче по този начин изобретателно меморандумът да мяза на паниран (телешки, може и свински) неестествен (примерно пластмасов) мозък.

Но пък съвременно е – „ кой в този момент е номер 1 “, в случай че не изкуственият разсъдък на „ нашето време “. Така де, приликата при случая на прекосяването на „ ПростоКиро “ към „ МемоКиро “ е очавадна „ по формулировка “ с дефиницията за „ изкуствен интелект “: разсъдък, демонстриран от компютри, за разлика от естествения разсъдък, демонстриран от животни и хора.

Като се загатват „ животни “ обаче във висшите технологии, и хоп от храсталака изскача Овцата Доли. Както в този момент с изкуствения разсъдък, по същия метод бе обземането от клонирането в края на предишния век, с най-яркия му представител точно във тип на просто овца. Тя е родена на 5 юли 1996 година в Шотландия и съумя да влезе и в новото хилядолетие, като умря на 14 февруари 2003 година – безконечна й памет! Под името Доли тя бе под формата на домашна овца, която стана първият бозайник, сполучливо клониран от възрастни кафези. Като раждането бе обществено оповестено чак на 22 февруари 1997 година Първоначално овцата е наречена „ 6LL3 “. Обаче, както се случва при домашните животни, те постоянно си идват с името. И по този начин клонингът получава името „ Доли “ в чест на американската певица Доли Партън – мега звездата известна и с обилния си натурален неклониран бюст, защото овцата е клонирана от кафези от млечната жлеза.

Приликата най-много е в мега яката какафония „ за “ и „ срещу “ тогава колонирането, а в този момент „ за “ и „ срещу “ изкуствения разсъдък. Но пък когато тия две неща се качат на онуй сякаш другото, а то все същото „ равнище “ на ПростоМемо Киро, приликите стават фрапантни. След като „ клонингите “ на президента Румен Радев „ нападнаха “ през първия му мандат, във втория взеха решение, че сами могат да (се) пасат. Без обаче да отчетат, че даже и в политиката „ овца “ и „ разсъдък “ мъчно се връзват 2 в 1 – даже и в 2 в 1 предварителни парламентарни избори с постоянни за евродепутати. Както няма по какъв начин да се върже и (не)меморандум с (не)коалиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР