Промяната на Румен Радев и неговите партии е лъжа. Следващият

...
Промяната на Румен Радев и неговите партии е лъжа. Следващият
Коментари Харесай

Петър Москов: „Промяната“ на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС

Промяната на Румен Радев и неговите партии е неистина. Следващият парламент няма да промени нищо за българските жители. Остават да ни ръководят същите леви либерали, които обслужват ползите на същото задкулисие. Няма да изчезне голямата корупция, няма да се покачат приходите, няма да се увеличи качеството на живот, няма да се модернизира образованието, няма да се промени здравната система. Ще не престават да крадат парите на данъкоплатците по същия метод, както и до момента, единствено че към този момент няма да го вършат ГЕРБ и коалиция, а Българска социалистическа партия и коалиция. Това съобщи Петър Москов от Национално обединяване на десницата, оповестиха от пресцентъра на обединението

Единствената „ смяна “, която реализира Радев е изваждането на Българска социалистическа партия от изолираност и вкарването ѝ във властта през задния двор. Цялата „ борба против статуквото “ завърши с вкарването на Българска социалистическа партия в ръководството. Това към този момент дадоха обещание и Демократична България и партиите на Румен Радев. Целта на цялата „ смяна “ се оказа замяната на продукта на комунистите и Държавна сигурност, който ни управляваше до момента - Борисов и ГЕРБ, със самия оригинал - Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия е партията, която 32 години пречи в България да се случи същинската народна власт, не позволява да се развие свободна стопанска система, убива конкуренцията с корупция, държи ни в енергийна взаимозависимост от Русия, а менторите и върхушката ѝ забогатява от нашите налози.

Всяка смяна, която може да докара Българска социалистическа партия е единствено към още по-лошо - още по-корумпирано ръководство, още по-слаба стопанска система и още по-беден живот.

За да се случи същинската смяна в България е нужно лустрация или български закон „ Mагнитски”. Той не е извърнат към предишното, а ще реши най-тежките проблеми на България в днешния ден - голямата корупция, подвластната политическа и правосъдна власт, ограбването на парите на данъкоплатците, задушаване на бизнеса и стопанска система. Всички тези проблеми се дължат на мощното икономическо въздействие на някогашната номенклатура на Българска комунистическа партия и чиновници на Държавна сигурност. Лустрацията ще вкара 10-годишна възбрана за достъп до обществените пари на тези хора и техните компании, които сега крадат парите ни с подправени състезания за публични поръчки. Това са хората, които преди години прибраха парите на страната в прословутите „ куфарчета”. Докато не прекъснем ръководството на тези хора от сенките, животът ни няма да се промени. Всичко друго е неистина и го виждаме към този момент 32 години. Цялата икономическа мощ е в техни ръце, каквото и да вършим, в последна сметка, парите ни, нашите налози отиват в техните ръце. През икономическата си мощност те позволяват в ръководството единствено комфортни, подвластни политици. България е единствената страна в Европейски Съюз, която не организира лустрация и в следствие продължава да ни ръководи остарялата комунистическа върхушка и нейните наследници. А Румен Радев употребява Инициативния си комитет, с цел да оправдава обществено и членовете на репресивния уред на тоталитаризма - Държавна сигурност.

Най-важното решение за България сега е приемането на закон, който да изолира „ хората от сенките” от достъп до държавните пари и обществено въздействие. Докато не го създадем, тези хора няма да позволен ръководство, което да спре кражбите им, да освободи стопанската система и бизнеса и да сътвори проспериращи и самостоятелни жители. Без български закон „ Магнитски”, обществото ни ще продължи да се върти в омагьосания кръг на „ няма ляво, няма дясно” и да е най-бедно, най-болно и най-стресирано, в Европейски Съюз.

От 1944 година в България няма десница. Вече близо 80 години българската политика куца единствено на ляв крайник. Опитите от 1990 година да се сътвори мощно дясно придвижване бяха овладени от комунистите и не организираха лустрация, не откриха същински свободна и конкурентна среда за стопанската система, не реформираха обществения модел, тъй че да не краде от работещите, с цел да устоя необразовани и безработни малцинства.

България остро се нуждае от мощна десница. Само дясното ръководство дава същински и трайни решения на проблемите на жителите. Левите решения водят единствено до рецесии и беднотия.

Дясното решение против скока на цените на тока, да вземем за пример е единствено в три стъпки, само че няма да го приложи нито една от всичките леви и леберални партии в идващия парламент. Първа стъпка, оповестяване на едногодишен мораториум върху политически налог „ въглеродни излъчвания “. Това незабавно ще смъкна цената на тока с 60%. Втора стъпка, отсрочване на затварянето на Маришките топлоцентрали до 2050 година Трета стъпка, създаване на лични възобновими източници, които да ни дадат опция за произвеждане на евтина електрическа енергия, самостоятелна от цените на съветския газ. Това е каскадата „ Горна Арда “, хидроенергийните комплекси Никопол-Турну Мъгуреле и стартиране в употреба на газопровода Стара Загора - Комотини, с който да внасяме по-евтин газ от Азербайджан.

Нито една от всички леви и демократични партии обаче не предлага това само вярно за българската стопанска система решение, тъй като всички те са обвързани или с европейската демократична левица или пазят газовите ползи на Кремъл и се стремят да усилват от ден на ден зависимостта ни от Русия.

Излизане от Ковид рецесията също може да бъде реализирано единствено от същинската десница. Всяка рецесия може да бъде ръководена единствено с десни решения. Левите я трансформират в безпорядък, а по-късно в „ национално злополучие “, както самичък призна министър Стойчо Кацаров. А стъпките за завършек на тази рецесия, които предлага Национално обединяване на десницата са три:

Първа стъпка - Държавата активизира лекари и експерти против положително възнаграждение и до края на годината организира масирана осведомителна акция във всички обитаеми места на страната. Целта е да доближи до всички рискови групи и най-много хора с хронични болести и възрастни. Когато им бъде обяснено всичко за имунизациите и за техните болести и терзания, ще сме сигурни, че те към този момент могат да вземат изцяло осведомено и отговорно решение. За тези, които решат да се имунизират страната би трябвало да обезпечи елементарен достъп до ваксини и в най-малките обитаеми места, където най-често живеят възрастни хора от най-рисковите групи. Целият този развой може да завърши до края на годината.

Втора стъпка - След като вследствие на масираната осведомителна и имунизационна акция процентът на ваксинирани българи се е покачил, без да се заблуждаваме, че той може да доближи 80 - 90%, тази опция у нас от дълго време беше пропиляна, страната поставя завършек на всички административни ограничавания и обществото се връща към естествения метод на живот. Тези, които са имунизирани, към този момент не носят отговорност да пазят неимунизираните, а тези които са взели решение да не се имунизират не чакат от близките да ги пазят с спомагателни ограничения.

Трета стъпка - Държавата задължава всички лечебни заведения за интензивно лекуване, които работят с НЗОК и се устоят със здравните осигуровки на българските жители да одобряват и да лекуват пациенти с Ковид, а не както е в този момент. Линейките да обикалят с часове, а 2/3 от лечебните заведения да отхвърлят да одобряват коронавирус заболели.

Тези три стъпки ще разрешат всички още веднъж да заживеем дружно без да се ненавиждаме и да се упрекваме взаимно, стопанската система да проработи и да спрем спиралата на обедняване на цялото общество, образователният развой на учениците да се възстановява, а болничната система да обслужва болните без да броим заетите кревати всяка заран по медиите.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР