Промяната може да бъде плашеща за много хора, които трудно

...
Промяната може да бъде плашеща за много хора, които трудно
Коментари Харесай

10 знака, че сте насочени към важна промяна в живота

Промяната може да бъде плашеща за доста хора, които мъчно излизат от „ зоната си на комфорт “ или казано с други думи – от познатото, с което са привикнали. И въпреки смяната да звучи като ужасно събитие, в действителност тя може да бъде доста хубаво нещо.

Основните промени в енергийния живот настъпват доста по-често, в сравнение с допускаме. Тези промени се случват, с цел да ни оказват помощ да се развиваме и да растем като персони. Имате ли чувство, че сега се намирате в интервал преди огромна смяна? Има някои знаци, които подсказват, че сте ориентирани към значима смяна в своя живот:
Забелязвате фрапантна смяна в съня си
Спите прекалено много или пък не можете да заспивате елементарно. Няма баланс и не можете да постигнете по този начин стремежи първокласен сън. Безсънието постоянно съпътства измененията в живота.
Имате предпочитание да разрешите проблеми от предишното си
Сякаш имате подтик, който ви кара да изчистите предишното си, с цел да може да продължите по-спокойни напред. Това е нещо отлично, стига да не се окажете стопирани в предишното. Много пъти не е належащо да постигате действително помирение с хора от предишното си, вие имате цялостната мощ сами да ги пуснете, да си простите и да продължите напред.
Вашите страсти са по-интензивни
Когато преминавате през огромна смяна в живота си, е обикновено вашите страсти да са по-различни. Вашата прочувствена сила ще се промени фрапантно, тъй че може да изпитвате по-интензивни страсти и като че ли да усещате всичко доста по-силно. Имайте поради, че тези интензивни страсти може да са в действителност потискани във времето, което е време да обработите уместно.

 Добави изложение
Забелязвате повече синхроничности
Синхроничността е тип упътване, което нормално се свързва с значима смяна в живота. Забелязвате ли повтарящи се цифри или някакви събитийни „ съвпадения “? Те са там и то неслучайно – желаят да ви подскажат нещо.

Имате потребност от повече време сами
Ако в последно време имате потребност от повече време сами, дайте си го. По този метод се презареждате и се пазите от непознатото въздействие на другите хора, които в този миг може би биха ви отклонили от пътя, по който би трябвало да поемете.
Животът ви наподобява съвсем недействителен
Докато живеете живота си и преминавате през дните си, изпитвате необичайно чувство, че „ вие “ към този момент не сте „ вие “. Сякаш сте просто фен на личния си живот. Сякаш сте там, гледайки личния си живот, живян от някой различен. Това необичайно възприятие е изцяло обикновено, когато животът е на път да се промени фрапантно.

Хора напущат живота ви
Всеки човек, който участва във вашия живот, е там с причина. Нормално е да загубите хора, когато животът ви в действителност се трансформира. Тези, които напущат по една или друга причина, към този момент нямат значима роля за вас. Ако наблюдавате огромна смяна във вашата среда и хората, с които сте близки, това приказва за енергийна смяна във вас. Не забравяйте, че на всяко „ празно място “ ще пристигна нов човек.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР