Промяната“ ни донесе и реанимиране на фигури като Борислав Гуцанов.

...
Промяната“ ни донесе и реанимиране на фигури като Борислав Гуцанов.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Правителството са не само аматьори, но и професионални шарлатани

„ Промяната“ ни донесе и реанимиране на фигури като Борислав Гуцанов. Това са забележимите „ ефекти“ от така наречен „ Промяна “. Трябва всички да създадем по този начин, че това да бъде прекъснато и да се върнем към всички задания, които са витално значими за варненци и за нашия град в вероятност. Заедно с вас ще успеем! Оставка на това правителство“, съобщи кметът на Варна Иван Портних.

„ Две години се борим с операции и недоказани обвинявания, само че продължаваме да сме дружно и да сме най-голямата политическа партия с помощта на вас. Колкото и да се пробват да изчегъртат направеното от нас, няма по какъв начин да го сторят“, съобщи от своя страна някогашният обществен министър Деница Сачева.

„ Най-доброто определение за тяхното ръководство го даде техният народен представител Ангов, който съобщи: „ 100 дни, 100 лъжи“, означи тя и добави: „ Нищо ново не измислиха, единствено ни подлагаха на критика. Единственото, което измислиха, беше, че излъгаха българските пенсионери. 1 милион души от тях са под линията на беднотия. Изхарчени бяха 54 милиона, а се оказа, че са се имунизирани едвам 34 000 пенсионери, срещи 640 000 при нашето ръководство. Сега им дават обещание 70 лв. за Великден, а толкоз ни критиуваха нас за тези бонуси. Ала тези пари ще бъдат „изядени“ и няма да бъдат в помощ на българските пенсионери. Ние не се опасяваме – нито от лъжите, нито от операциите, нито от противозаконните арести“, съобщи Сачева.

Делян Добрев пък акцентира, че напълно скоро ще има предварителни избори и напомни абсурда с подписването на меморандума Gemcorp.

„ Искам да ви кажа три неща. Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото държавно управление. Последната им неистина – подписано бе тайничко съглашение с „ Gemcorp “, само че не го оповестиха публично. Малко откакто оказва се за подписания меморандум от енергийния министър в наличието на премиера Петков, стартират да излизат страховити неща за този консорциум. И стартират лъжите на нашите „ хубавци “. Премиерът излиза и ги накисва: „ Те бяха в тази полемика, обаче се отдръпнаха след това от нея “. Снощи по нощите от Министерството на енергетиката пуснаха едно прессъобщение – че на 15 февруари са имали вечеря с компания „Ай Пи 3“, само че в идващото изречение се споделя – защото имахме вечеря с тази компания, подписахме с „Gemcorp“. Т.е. отново накисват американското посолство“, разяснява Добрев.

„ Всеки може да се обърка и да се подведе, изключително когато става дума за професионални мошеници, само че в случай че не желаеме да потъваме, изключително в моменти на рецесии, този конструкт, който ни ръководи сега би трябвало да си върви. Затова час по-скоро би трябвало да вървим на избори. Оставка, Киро, оставка на държавното управление “, съобщи от своя страна зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Томислав Дончев дефинира държавното управление на Петков освен като дилетанти, само че и професионални шарлатани. „ Сигурно от 3 десетилетия проследявам политическия живот в България, само че такова знамение не съм виждал. Когато приказваме за шарлатани, вижда ли сте магьосници в цирка, които вадят зайчета от цилиндъра. Тук обаче приказваме за друга магия, когато в една черна дупка потъват всякакви неща, като планове за милиарди. Говорим за развалена стока в първокласна опаковка “, съобщи Дончев.

Той съобщи, че сега сме очевидци на цялостна и тотална беззащитност, тъй като се повдигат тематики от 90-те години, като цената на олиото, тока и други. До тук съгласно него се е стигнало, откакто народът е бил надъхан и „ инжектиран “ с ненавист, която мъчно се отстранява. „ Всички публични партии, водачи – доколкото са останали. Нас не ни ръководи коалиция, тъй като това не е партия “, съобщи още Дончев.

За него по-важния възклик не е „ оставка “, а „ победа “ на здравия разсъдък.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР