Промяна в Германия няма, въпреки че титлата (почти) се бе

...
Промяна в Германия няма, въпреки че титлата (почти) се бе
Коментари Харесай

Изключителна драма в Германия, Байерн отново е шампион

Промяна в Германия няма, макар че купата (почти) се бе изплъзнала на " Байерн " преди седмица. Грандът от Мюнхен стана първенец на Бундеслигата за 33-ти път и 11-и следващ след изумителна драма в заключителния 34-ти кръг.

" Байерн " победи " Кьолн " с 2:1 като посетител, като победният гол на влезлия като смянао Джамал Мусиала падна ефектно в 89-ата минута.

В същото време " Борусия " (Дортмунд) направи 2:2 вкъщи против " Майнц " и пропиля задатъка си от 2 т. до през днешния ден. Двата отбора приключиха с по 71 т., само че баварците имат доста по-добра голова разлика.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР