Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през

...
Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през
Коментари Харесай

Костадинов: Най-големият шанс светът да има мирно бъдеще е победа на Тръмп на изборите

Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни чака ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.``

Това разяснява той пред публицисти преди началото на интернационалната конференция " Ние сме младежите на Европа " в София.

" Очаквам смяната да бъде за положителното на човечеството ", добави той.

" Европейски Съюз е изправен пред два пътя – или се реформира и се трансформира в това, за което е умислен – свободна цивилизационна и просвета общественост на свободни страна, или ще бъде подложен пред доста съществени закани за оцеляването си – стопански, демографски, политически и военни ", разяснява Костадинов.

" Дали Европа ще бъде европейска и каква ще е ориста на младежите, които ще ръководят страната, са едни от главните провокации пред континента, счита ръководителят на " Възраждане ". Според него е сложено под въпрос оцеляването на европейската цивилизация. " Важно е мнението на хората, които са бъдещето на Европа и света ", сподели още Костадинов във връзка днешния конгрес.

Според него най-големият късмет светът да има спокойно бъдеще е победа на Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР