Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа – Еди Хърн е

...
Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа – Еди Хърн е
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа отписа Пулев и Уайлдър

Промоутърът на международния първенец Антъни Джошуа – Еди Хърн е безапелационен, че на британеца ще са му нужни единствено 3 рунда, с цел да нокаутира Дионтей Уайлдър.

Джошуа призна, че се опасява от Пулев и Уайлдър

Припомняме, че преди този момент Джошуа ще се изправи против българския кандидат за поясите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Кубрат Пулев в Кардиф на 28 октомври.

На 4 ноември пък Уайлдър ще опита да отбрани за шести път международната си купа против кубинеца Луис Ортис в Ню Йорк.

Хърн към този момент разгласи пред „ Sky Sports “, че в случай че Уайлдър победи Ортис, американският боксьор ще се изправи в най-скоро време против Антъни Джошуа.

Вече гласят идващия мач на Джошуа след Пулев

„ Мисля, че Джошуа ще нокаутира Уайлдър в първите три рунда. Не мога да ви подсигурявам, че ще гледате, да вземем за пример, осем рунда в този мач. Надявамес се мачът да се състои идващото лято. Според мен Уайлдър ще се оправи елементарно с Ортис, който към този момент е доста по-стар и изглеждаше много зле в последните си дуели. Уайлдър е доста по-свеж, по-бърз и избухлив. Мачът с Джошуа ще е повече от страховит, защото все някой ще би трябвало да падне на ринга”, сподели Хърн пред Fght Hub TV.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР