Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм сензационно обяви, че

...
Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм сензационно обяви, че
Коментари Харесай

Боб Аръм: Кобрата ще нокаутира Джошуа

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм сензационно разгласи, че мач Джошуа - Фюри няма да има. Причината съгласно него се споделя Кубрат Пулев, който на 20-и юни щял да нокаутира Джошуа и по този начин да осуети проектите на британеца да направи обединителен мач за всички международни трофеи против Тайсън Фюри. Аръм, чиято компания " Топ Ранк " работи с Фюри, отхвърли изказванията, че договорът за сходен обединителен мач е съвсем подготвен. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, към този момент няколко пъти съобщи, че ще направи всичко допустимо за такъв мач и към този момент го е обсъждал с Аръм.

" Фюри - Джошуа в никакъв случай няма да има. Пулев ще нокаутира Джошуа, тъй че за какво да приказвам с Еди, който доста обичам, за мач между Джошуа и Фюри? Смятам, че Пулев ще спечели и по-късно ще договарям самичък със себе си за дуел сред Пулев и Фюри ", сподели Аръм пред " Таймс ".

Според него Джошуа е уязвим и това се е видяло ясно в мачовете му против Анди Руис през 2019 година Британецът изненадващо загуби купите си с нокаут при започване на юни в Ню Йорк. Джошуа си върна поясите с победа по точки през декември в Саудитска Арабия, като тогава заложи на радикално друг жанр, стоеше в далечна отдалеченост и не предприе съвсем никакви опасности, макар че Руис явно не бе в добра форма и тежеше 128 кг, като след реванша призна, че е " ял повече, в сравнение с би трябвало ".

 

" Джошуа беше на върха, само че по-късно бе нокаутиран от Анди Руис, който направи множеството си мачове, до момента в който беше при нас, тъй че знаем кое е положителното и кое не е при него. Фактът, че Джошуа беше нокаутиран, би трябвало да звучи като алармен звън. Не броя мача, в който си върна купите, тъй като Анди не можеше да се управлява, не тренира задоволително за реванша и беше пълен. И макар че той беше в това положение, Джошуа не смееше да влиза в замени на удари с него, той го надигра с бокс. Пулев е доста, доста по-добър от Анди Руис ", добави Аръм.

Промоутърът съобщи още, че няма по какъв начин да договаря с Хърн без присъединяване на другия промоутър на Фюри - Франк Уорън, който е в спор с Хърн от години: " Нека сме изцяло ясни. Аз съм един от промоутърите на Фюри, другият е Франк Уорън. Няма да приказвам с Еди без присъединяване на Франк. А Франк в никакъв случай не е приказвал с Еди. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР