Промоцията на Националната лотария Спорт Джакпот вече е с цели

...
Промоцията на Националната лотария Спорт Джакпот вече е с цели
Коментари Харесай

Отлични познавачи на футболни прогнози си поделиха 3 хиляди лева от Спорт Джакпот

Промоцията на Националната лотария " Спорт Джакпот " към този момент е с цели 3000 лв. обезпечена облага, което в допълнение ускори интереса на почитателите на футболни прогнози към колонката на Националната лотария, която подсигурява серизна облага при познаването на 5 мача против залог от едвам 2 лв..

От няколко седмици насам
джакпотът е утроен, като първоначално беше 1000 лв., до момента в който в този момент потребителите на уеб страницата 7777.bg се борят за част от 3-те хиляди лв., които са част от промоцията. И в седмичното издание на " Спорт Джакпот " цели 46 души познаха и 5-те срещи, до момента в който други 350 са отгатнали крайния излаз на 4 от 5-те дуела в програмата. Ето кои бяха мачовете:
Фейенорд - Аякс (0:3), Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед (1:3), Реал Мадрид - Барселона (0:3), Фиорентина - Аталанта (3:3) и Челси - Тотнъм (2:0).
Вече са на линия и предложенията за мачовете през уикенда. До 21:25 часа на 2-о март можете да дадете своите оферти срещ
залог от едвам 2 лв., като можете да получите 3000 лв. (печалбата се дели по равно, в случай че има и други отгатнали крайния изход), а в случай че познаете 4 мача - грабвате 1000 лв. (печалбата се дели по равно, в случай че има и други отгатнали крайния изход). Ето и мачовете в програмата, както и прогнозите на нашия екип от типстъри:
1. Лацио - Рома 2
2. Реал Мадрид - Барселона 2
3. Порто - Бенфика 1
4. Реал Сосиедад - Атлетико Мадрид 2
5. Наполи - Ювентус Х
Колкото повече разнообразни предвиждания давате, толкоз по-голям е шансът Ви да познаете крайния излаз от петте мача. Може да извършите своята прогноза до 21:25 часа на 2 март 2019 година ТУК .
Успех на всички играчи!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР