Промоционална ракета от Sofia Open 2018 с автограф от най-титулувания

...
Промоционална ракета от Sofia Open 2018 с автограф от най-титулувания
Коментари Харесай

Включиха топка и ракета с автографи на Надал и Вавринка в благотворителния търг в подкрепа на Сузи от Плевен

Промоционална ракета от Sofia Open 2018 с подпис от най-титулувания тенисист, играл в България - носителя на три трофеи от " Големия шлем " Стан Вавринка - в помощ на Сузи от Плевен. Всеки, който желае да я купи благотворително, може да написа под поста, оповестен на страницата на ОУ " Д-р Петър Берон " - Плевен! Ракетата е предоставена от екипа на " Sofia Open ".

В търга към този момент е включена и топка с подпис на Рафаел Надал, дарена от Едуард Първанов.

Както към този момент писахме, Сузан Мехмедова е ученичка в 6 клас в ОУ " Д-р Петър Берон " – Плевен. За страдание предни дни й е открит израстък в мозъка. За животоспасяваща интервенция са нужни 25 000 евро - сума, която е непостижима за нея и фамилията й.
 Преди няколко дни от учебното заведение оповестиха благотворителен търг за две тенис топки, дарени от Никол Ангелова, ученичка в 4А клас. Първата топка е с подпис на Григор Димитров от " Sofia Open " 2017, а втората топка е с подписи на Фернандо Вердаско, Андреас Сепи, Айсам-Ул-Хак Куреши, Димитър Кузманов, Сантяго Гонсалес и други тенис звезди, взели присъединяване на " Sofia Open " 2019 година

Този, който подари най-вече съпричастност и добрина, ще получи тенис топките персонално от шефа на учебното заведение на 25 март в постройката на ОУ " Д-р Петър Берон ".

Предоставените средства ще са за интервенцията на Сузан.

Може наддавате под постовете във Facebook страницата на ОУ " Д-р Петър Берон " – Плевен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР