Промените влизат като част от измененията в Закона за извънредното

...
Промените влизат като част от измененията в Закона за извънредното
Коментари Харесай

Шофьорските книжки ще важат още 7 месеца след изтичане на валидността им

Промените влизат като част от промените в Закона за изключителното състояние

Шофьорските книжки, които изтичат до януари месец следващата година, ще бъдат годни още 7 месеца след крайната им дата. Личните карти, интернационалните паспорти и документите за престояване на непознати жители се удължават с половин година. Това одобри на второ четене парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред.

Промените влизат като част от промените в Закона за изключителното състояние. Отново там депутатите записаха, че съдилищата ще вземат решение сами по какъв начин да работят при усложнена противоепидемична конюнктура.

Без никакъв спор и с 18 гласа " За " депутатите одобриха 6-месечното удължение на валидността на персоналните карти и интернационалните паспорти, които изтичат в до края на януари следващата година. В променения Закон за изключителното състояние към този момент са включени и документите на чужденците, пребиваващи у нас.

„ Организацията е основана за цялата страна. За София мога да кажа, че всички районни ръководства работят заран от 7 сутринта, тъкмо с цел да няма скупчване на хора и опашки, вечер до 17.30 часа ", изясни шефът на дирекция " `Български документи за идентичност " Светлана Ценева.

Шофьорските книжки ще важат още 7 месеца след приключване на валидността им, записаха депутатите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР