Промените в Конституцията са ключови, за административната реформа, за по-ефективната

...
Промените в Конституцията са ключови, за административната реформа, за по-ефективната
Коментари Харесай

Владислав Панев: С конституционните реформи ще променим структурата на ВСС и администрацията

" Промените в Конституцията са основни, за административната промяна, за по-ефективната администрация, тъй като това е в основата на просперитета на една страна "

 

Доверието към държавното управление и Народното събрание зависи от темповете на промени, които правят, разяснява депутатът. Според него две промени, гласувани в петък, са изместени от публичното внимание - Кодексът за застраховането и зелената карта, и измененията в Търговския закон, с които се легализират сдруженията с изменчив капитал..

 

По мотив концесията на " Росенец " Панев изясни, че има правилник на Европейски Съюз, съгласно който активи, свързани с Русия и избрани компании могат да бъдат сложени под необикновен контрол на страната.

 

" Няма интриги. Когато предходната година извоювахме дерогация на вноса съветския нефт, съотношението на съветския към различен нефт в Нефтохим беше 50 на 50. Сега стана 100 на 0, тъй като " Лукойл " вършат двойни облаги ".

 

Панев повтори, че задачата на съглашението е да има ясне правилник за взимане на решения в изпълнителната и законодателната власт.

 

" Пред България и триумфа на това държавно управление има няколко огромни провокации - едното е по какъв начин усвояваме европейски средства. Ако продължаваме с манталитета от последните 15 години, тези еврофондове няма да окажат позитивно влияние върху българската стопанска система, а даже противоположното ".

 

Вършенето на работа значи да реформираме администрацията, да създадем стопанската система по-свободна, съобщи Владислав Панев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР