Промените в Изборния кодекс, с които се въвежда смесено гласуване

...
Промените в Изборния кодекс, с които се въвежда смесено гласуване
Коментари Харесай

Нинова шикалкави за обърнатата лопата за машинния вот. Имало много причини за съмнения

Промените в Изборния кодекс, с които се вкарва смесено гласоподаване - с машина и хартия, бяха признати от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Нинова дефинира изказванията за новата " хартиена коалиция " като " операции ". 

Решението стана причина от Политическа партия да разгласят, че няма да създадат държавно управление на малцинството с " Демократична България ". Лидерката на левицата обаче не видя логичност в това и изиска Кирил Петков и останалите от " Продължаваме Промяната " да обяснят. 

" Не за пръв път предлагаме тези промени в ИК. Внесохме препоръчани за смесено гласоподаване още 2019 година В предишния парламент също го обсъдихме с сътрудниците. Обвиненията за “хартиената коалиция ” са операция ", разяснява пред bTV Корнелия Нинова. 

" Изглежда, че няма да се наложи да мислим за поддръжка на Политическа партия, тъй като споделят, че няма да създадат опит за лъчение на държавно управление. Няма да се опитваме да ги съветваме и като мандатоносител би трябвало да кажат какво ще вършат ", добави тя. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР