Проливните дъждове попречиха строителите от фирма Щрабаг да изпълнят обещанието

...
Проливните дъждове попречиха строителите от фирма Щрабаг да изпълнят обещанието
Коментари Харесай

Отложиха отварянето на Коматевско шосе заради дъжда

Проливните дъждове попречиха строителите от компания " Щрабаг " да изпълнят обещанието и да асфалтират цялото Коматевско шосе до Димитровден. Работниците интензивно правеха настилка предишните събота и неделя, а в понеделник валяците вървяха по новия бул. около стадиона до 18 часа.

Още към 150 метра асфалт има да положат строителите. Офанзивата беше спряна във вторник, когато заваля. В дъжда няма по какъв начин да се поставя асфалт, въпреки че на Карловско шосе преди няколко години друга строителна компания показва по какъв начин се прави настилка, когато вали като от ведро.

Коматевци не престават да живеят в очакване да се отвори директния път към центъра на Пловдив, с цел да могат най-малко с колите да се предвижват по-бързо. Градският превоз ще бъде възобновен, откакто се довършат тротоарите и се инсталират автобусни спирки. По контракт сред община Пловдив и " Щрабаг " четирите булеварда - Коматевско шосе, " Руски ", " Шести септември " и " Северен " - би трябвало да бъдат приключени до 19 юли 2019 година
тагове коматевско шосе отсрочване дъжд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР