Пролетта започна да настъпва и . От Общината заявиха, че

...
Пролетта започна да настъпва и . От Общината заявиха, че
Коментари Харесай

Най-важното от седмицата - какво се случи в Пловдив, България и Света ОБЗОР

Пролетта стартира да настава и. От Общината обявиха, че са в подготвеност да стартират напръскване и оповестиха график за дератизация на уличните шахти. , а кметът направи ревизия на сектора., няколко рейса от градския превоз са с изменени направления. Зам.-кметът по транспорта  и изиска бързо решение за линия 29. , възобновяват го незабавно поради еврофондовете.
Прочетете още

Още една зона към река Марица ще бъде облагородена - от южната страна, в сектора, само че. Пловдив получи 33 милиона лв. за. Сред тях е чаканата десетилетия нова постройка на Математическата гимназия. Но  тя? Очаква се през лятото да стартира. Той ще е подготвен при започване на 2026 година.

Летище Пловдив стартира да обслужва полети на Райънеър. Полетите ще се извършват един път седмично от края на месец ноември 2024 година. Междувременно стана ясно, че стартира, която да доближава до летището. Започнаха договаряния за. Българи в Испания се.

Започна засаждането на дървесната и храстова растителност в Дондуковата градина,  ще посрещат най-малките. Очаква се отварянето напълно скоро. Пловдивчани започнаха подписка за.

Не стопират и поканите за баловете. Вижте, атрактивната  от зрелостниците от Матевски и  навръх 8 март. По случай празника на дамата получихме сигнали и за изненади към майките – , както и подобен . По случай празника ътните служители на реда.

. Търговците считат, че това е краткотрайно и регистрират дефицит на остарял картоф., до момента в който локални производители считат, че това е далавера и чакат цените да паднат през май.

Стадион „ Христо Ботев “ е, а в съботния ден научихме тъжната вест, че е.

 - година по-късно той разбра, че не е притежател.

От коридорите на Темида:  Страхуват ли се хората да лъжат под клетва? . Видеокамера стана „ “ сред съседи. Иван Дачев, алкохолът го правел различен човек. По бързата процедура. А очевидец по делото за убийството в Неделево. Делото за. Съдът остави.

Крими: За два месеца служителите на реда са иззели над 160 кг марихуана.? .  

Абсурдите на седмицата:  Не стопират сигналите до медията ни за погрешно паркирали коли – един осъмна с, в  и. Междувременно пък не разрешиха на, че не е спазил периода.  по задание от регион „ Западен ” разбуни духовете, а в сигнал до TrafficNews пловдивчанин показва по какъв начин, до момента в който приказва за морал и наказания във Facebook.

От района: Жители на Ягодово недоволстват: „ “, а в Храбрино локални.
Новините от страната
Седмицата стартира с новината, че. Но за сметка на това. В цяла Европа се следи. Статистиката демонстрира пък, че.

По случай националния празник започва и. Той може да дава отговор на голям брой въпроси, само че. Междувременно се  и това провокира суматоха у потребителите. Сухопътните войски обмислят.
Политическите тематики от седмицата
Безспорно политическата тематика на седмицата е обвързвана с ротацията и съставянето на ново държавно управление.  и оповестиха Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян ще са договарящият екип на ГЕРБ. , а. С този акт той счита, че е. Дамската чета на, като договарянията. , че в случай че не се стигне до съглашение и се отиде до избори, ГЕРБ ще имат преднина с 6%.
Международните вести
Войната Русия-Украйна:  . Англия изпраща. Армията спря. Взрив избухна. Според Володимир Зеленски  напълно. Президентката на Молдова съобщи, че. Подобно изказване изрече и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън: „ “. Междувременно стана ясно, че Съединени американски щати са се подготвяли за  след загубата ѝ на Херсон, а отчет от Литва твърди, че. Папа Франциск сподели, че  и да договаря за преустановяване на войната с Русия. Това изявление провокира доста реакции в обществените мрежи, както и изявлението на унгарският министър председател Виктор Орбан, че „ “.

Алексей Навални и опозицията против Путин:  , които са чакали с часове, с цел да отдадат респект на Алексей Навални и прикани руснаците: „ “. Кои са.

Войната Израел-„ Хамас “: Израел заяви, че армията е. Съединени американски щати започнаха, тъй като. От „ Хамас “ обявиха, че  и напуснаха  с обвиняване за Израел в саботаж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР