Пролетта вече донесе куп ярки събития и големи промени на

...
Пролетта вече донесе куп ярки събития и големи промени на
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Животът на 6 зодии вече няма да е същият

Пролетта към този момент донесе куп ярки събития и огромни промени на множеството представители на зодиакалните съзвездия, само че Звездите не считат да стопират дотук.

Според известната астроложка Тамара Глоба, до края на месеца в живота на шест зодии ще настъпят съдбовни и гръмки промени. За представителите на три от тях те ще са извънредно позитивни. За другите три обаче месецът ще донесе единствено разочарования.

Овен

Пролетта е превъзходен интервал за представителите на този зодиакален знак. В живота им към този момент са настъпили позитивни промени и това в действителност са събития, които дефинират бъдещата орис на Овните, по тази причина и някакви дребни проблеми няма да съумеят да развалят настроението на знака.

Всичко ще се променя и отсега нататък, тъй като шансът продължава да ги следва по петите. В тази връзка астролжката предлага на Овните да не стоят със скръстени ръце, а да работят, тъй като в този момент имат опция да подобрят живота си за години напред.

Телец

През май Телците могат да се сблъскат с неприятни хора и недоброжелатели. Не е изключено в живота им да се появи манипулатор, който ще ги накара да танцуват по свирката му.

Глоба предупреждава хората, родени под този знак, да внимават с кого поддържат връзка. По думите й, през май е по-добре да не създавате нови запознанства и да не влизате в спорове със остарели познати. 

Близнаци

Глоба поучава Близнаците да наблюдават деликатно здравето си, тъй като през май са вероятни проблеми. Основната причина може да бъде несъразмерното натоварване. Струва си да се откажете от многото работа и физическото натоварване.

Лъв 

През май Лъвовете ще бъдат принудени да се изправят пред сложен избор. Глоба ги поучава да се откажат от всевъзможни покупко-продажби. Възможни са неточности, чиито последици ще бъдат много сложни за премахване.

През този месец Лъвовете не би трябвало се натоварват. Прекалено многото отговорности могат да попречат на представителите на знака да се възползват от подаръците на Съдбата.

Везни

Досега нещата при Везните не се подреждаха по най-хубавия метод. През май обаче всичко ще е друго. За да бъде смяната позитивна, ще се наложи да положат старания.

Според Глоба до края на месеца представителите на знака ще имат опция да разрешат всички проблематични въпроси и в даден миг даже да подобрят позицията си в кариерата.

Личните въпроси също могат да бъдат позволени в този момент, защото всички идни запознанства ще са извънредно сполучливи.

Риби

Началото на май ще бъде извънредно удобен интервал за Рибите. Представителите на знака ще се усещат чудесно и в приповдигнато въодушевление.

Звездите споделят, че Рибите ще имат силата тъкмо в този момент да разрешат всички дългогодишни проблеми и даже да получат някаква премия за това, евентуално доста скъпа. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР