Пролетта e тук. Природата се събужда. Започва сезонът за обновяване

...
Пролетта e тук. Природата се събужда. Започва сезонът за обновяване
Коментари Харесай

Пролет 2019 идва със специални предложения за банята от Roca

Пролетта e тук. Природата се разсънва. Започва сезонът за възобновяване на дома.

Вярна на правилото си да прави живота на хората по-добър, испанската марка Roca, експерт в обзавеждането за баня, още веднъж предлага на българския консуматор определени артикули на специфични по-изгодни цени. С тях, ремонтът или обновяването на най-личното пространство в дома става действителност с по-икономичен бюджет.

Изненадата тази година е, че изборът от специфичните оферти за банята е задоволително огромен и дава отговор на разнообразни стилови желания и потребности. Неизменно, компанията подсигурява високо качество и дизайн от Roca.



Основен детайл за функционалността и стила на банята са смесителите. Те би трябвало да са красиви, лесни за приложимост, дълготрайни и да пестят вода и сила. Всички смесители Roca имат системи за спестовност на вода. Компанията има патент и сама създава керамичните глави за смесителите. Те са с гаранция 5 години. Красотата и блясъка на хромираното покритие на смесителите се резервират трайно с помощта на новаторската система за хромиране, EverShine®. Технологията SofTurn® подсигурява комфорт при потребление на ръкохватката и акуратен избор на силата и температурата на водния поток.

За месец март 2019 година, специфичните оферти на Roca включват огромен избор на разнообразни типове смесители на цени от 130 лева с Данък добавена стойност.

За зоната на душа предложенията са за душ колони на цени от 435 лева с Данък добавена стойност. Всички включват и душ слушалка с преносим държач за контролиране на височината. Характеристиките за избор на душ колони са едноръкохваткови, телескопични (регулируема съгласно растежа височина), термостатични, с кръгла или квадратна глава.



Изключително преференциални са пакетните оферти за комплекти смесители. Пакетите 3 в 1 в кутия включват смесител за умивалник, смесител вана-душ и душ слушалка с тръбно окачване. Цените са от 249 лева с Данък добавена стойност. Комплектите термостатичен смесител Victoria+душ комплект Stella са на цени от 396 лева с Данък добавена стойност.

Roca оферти и за тези, които търсят разновидности единствено за зоната на душа. Те имат избор от комплекти смесител вана-душ + душ комплект с окачване. Предложенията дават отговор на най-новите стандарти и трендове. Има няколко разновидността, в това число термостатични, на настоящите смесители за вграждане. Освен, че придават изчистен дизайн на банята, те са лесни за поддръжка. Подходящи са и за най-малките пространства, като образно основават чувство за шир. Цените на вградените душ комплекти са от 439 лева с Данък добавена стойност. Предложенията с включен Roca Box в комплекта за вграждане дават преимуществото след време, ръкохватката да се промените с такава от друга сбирка на Roca. Така, без да се постанова ремонт, може да се обнови образа на банята.



За приключения образ и функционалност на пространството в банята, главен детайл е и тоалетната. Предложенията от Roca са за комплекти стенна тоалетна със конструкция за вграждане от 439 лева с Данък добавена стойност. Комплектите включват стенна тоалетна паница + конструкция за вграждане и бутон ACTIVE + седалка и похлупак. Най-изгодният ценово вид е комплектът със стенна тоалетна Debba Rimless. Rimless тоалетните (без ринг) на Roca са иновация, която спомага поддържането на по-високо равнище на хигиена. Измиването става по цялата повърхност на тоалетната паница. Няма го нормалния борд, който изисква повече старания за поддръжка. Стенните тоалетни чинии са подобаващи и за лимитирани пространства, основават чувство за шир. Лесно се почиства и целият под в банята. Новост е компактната стенна тоалетна Meridian Rimless с тънка седалка за по-голяма хармония на пространството.



Специалните оферти за баня Roca са годни за избран интервал от време или до привършване на наличните количества комплекти. Продуктите са налични в дистрибуторската мрежа. Пълната информация за настоящите специфични оферти на Roca са оповестени на формалния уебсайт на марката тук.

В помощ на търсещите хрумвания и ентусиазъм и решения за своята мечтана баня, Roca сътвори специфичен уебсайт Roca Life и безплатното онлайн приложение 3R The Bathroom Planner.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР