Пролетта е пред прага ни, както винаги предизвестена от едно

...
Пролетта е пред прага ни, както винаги предизвестена от едно
Коментари Харесай

Мулан, Ловът, Блъдшот, Нито звук 2 и кинопремиерите през март

Пролетта е пред прага ни, както постоянно предизвестена от едно от най-големите кино събития в България - София Филм Фест. Освен стойностните заглавия там, през " женския " месец можем да гледаме следните филми.

Извън играта

Филм, в който Бен Афлек играе мъж на междинна възраст, който се бори с алкохолизма, ни звучи като нещо, което сме гледали. Ще му дадем обаче късмет, тъй като историята е спортна драма, а този вид филми съумяват постоянно да допрян тънката струна на прочувствената ни душа. Бившата баскетболна звезда (Афлек) получава предложение да тренира тима на тогавашния си университет. Освен че ще му се наложи да се пребори с порока си, Джак Кънингам ще би трябвало да се изправи против някои надълбоко заровени демони и секрети.

По кината от 6 март

Блъдшот

Войник, погубен по време на задача, е върнат към живота благодарение на специфични технологии. Естествено, той се е сдобил със суперсили и желае да отмъсти за нещо, случило се в живота му. Естествено, ролята е поверена на Вин Дизел и се съмняваме той да ни изненада с нещо. Но може би тъкмо това харесваме във Вин Дизел. Историята за Блъдшот е една от най-известните в комикс вселената на Valiant.

По кината от 13 март

Нито тон 2

Продължението на " Нито тон " напълно закономерно е един от чаканите филми на 2020 година Първият филм съумя да погъделичка това възприятие, особено за положителните филми на ужасите, когато хем гледаме екрана през просото, хем не можем да си позволим и секунда от действието. Втората част споделя предисторията на това по какъв начин се е стигнало до това семейство Абът да се озове в свят, цялостен с чудовища, които атакуват всяко нещо, издаващо звук. Емили Блънт още веднъж е в ролята на Ивлин, а Килиан Мърфи се появява като тайнствен чужд, също бягащ от чудовищата.

По кината от 20 март

Информаторът

Много звезди са събрани във кино лентата на Андреа Ди Стефано, прочут ни повече като артист ( " Яж, моли се и бит ", " Животът на Пи " ), в сравнение с като режисьор. Клайв Оуен, Ана де Армас, Розамунд Пайк, Комън са част от актьорския състав на трилъра. Главният воин обаче е Пийт (Джоел Кинамън) - някогашен нарушител, който работи под прикритие за ФБР и се съгласява още веднъж да бъде наказан и да влезе в пандиза, с цел да се внедри в полската мафия в Ню Йорк.

По кината от 20 март

Ловът

С няколкомесечно закъснение филмът по сюжет на Деймън Линделоф ( " Изгубени ", " Останалите " ) и Ник Кюз ( " Останалите " ) излиза на огромен екран. Историята му се върти към първокласен курорт, в който богатите и отегчените идват да почиват и да ловуват... хора. Докато не се появява една жена, която не счита просто да бъде убита, а се обръща против ловците. Филмът е ирония, въпреки Доналд Тръмп да не го разбра и да прикани филмът да не бъде пуснат по кината.

По кината от 27 март

Мулан

Китайската легенда за Мулан оживява и като пълнометражен филм за огромен екран, въпреки и въодушевен от едноименната анимация на Disney от 1998 година Младата Мулан (Лиу Ифей) се предрешва като момче, с цел да се включи на мястото на възрастния си татко в армията на страната си. Тя би трябвало да отблъсне настъпление от север, предвождано от кръвожадния Бори Хан. Освен Ифей, която си навлече гнева на жителите на Хонгконг поради политическите си възгледи, във кино лентата взе участие и добре познатата ни и обичана Гонг Ли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР