Пролетните и летните месеци по традиция дават старт на сватбената

...
Пролетните и летните месеци по традиция дават старт на сватбената
Коментари Харесай

Сватбена треска: Мини булчински рокли за смели дами

Пролетните и летните месеци по традиция дават старт на сватбената тресчица. Преди да настъпи дълго чаканият момент на церемонията обаче, пред бъдещата младоженка стои един сериозен въпрос. Сватбената рокля може много да повлияе на настроението и самочувствието ви, а в случай че сте от късметлийките, това е тоалет, който ще би трябвало да изберете единствено един път в живота си.

Много преди сватбената рокля на Меган Маркъл да остави своя отпечатък в стилния свят, кралската визия бе желана от булките. Роклята вид „ принцеса “ се състои от корсетна горна част и обилна, необятна долна част. Често се прибавя кринолин с обръч или няколко пласта изтънчен тюл, които трансформират роклята във феерична приказка. Изчистен контур, деликатна бродерия и гальовен шифон способстват за това да се почувствате като същинска кралска персона на сватбения си ден. Моделът стои прелестно на високите, стройни дами, както и на тези с по-голям бюст. За да придадете малко модерна магия към класическата рокля, заложете на модел с украшения от перли, мъниста, кристали или златни влакна. Колкото повече характерност има булчинската ви рокля, толкоз по-добре.

Бунтарски жанр

В цялостен контрастност на обичайните разбирания, късата булчинска рокля последователно си печели последователи. Тези ексцентрични модели нормално имат по-ниска цена, доста по-удобни са за танци и даже ви дават опция да носите сватбената си рокля по други мотиви. Към късите рокли спадат коктейлните мини модели, както и тези с дължина малко над или под коляното. Ако сте склонни към опит и цените удобството, късата булчинска рокля е забавна алтернатива. Нетрадиционната дължина обаче не е подобаваща за тържествената гала по подписване на църковен брак, а и рискувате гостите ви да наподобяват по-официално от булката. Мини моделите сватбени рокли стоят добре на слаби дами със стройни крайници. За да запазите сексапила сдържан, избягвайте дълбоките деколтета и разголените гърбове.

Романтична нимфа

Стилистите припомнят, че прилепналите по тялото булчински модели са измежду шлагерите този сезон. Роклята вид „ нимфа “ е превъзходен метод да внесете съблазън във визията си, като я запазите сантиментална и изискана. Тези модели са тесни по тялото, а полата им се уголемява под коленете. Наподобявайки опашката на нимфа, роклята акцентира женствените ви извивки и издължава оптически тялото. Ако имате фигура вид „ песъчлив часовник “, този модел е съвършен за вас. За спомагателен резултат заложете на рокля с красиво деколте, гол тил, акцент върху талията и дантела. Много от моделите са съобразени със спецификата на тялото ви, прикривайки коремната област или ханша.

Геометрични претекстове

Асиметрията, наслагването на материи, флоралните и геометрични претекстове са настоящи и в булчинската мода. Роклята с геометрични фигури е самоуверено и автентично решение, което ви подсигурява запаметяваща се визия. Чрез преплитането на всевъзможни геометрични претекстове освен могат да се прикрият някои недостатъци на тялото, а и да се образуват забавни детайли в самата пола, когато булката върви. Добавете елегантен шлейф или покривало, с цел да изглеждате още по-ослепителни на огромния си ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР