Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет(ВСС) обсъжда писмото от европейския

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет(ВСС) обсъжда писмото от европейския
Коментари Харесай

Прокурорската колегия на ВСС обсъжда писмото на Кьовеши за делегираните прокурори

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет(ВСС) разисква писмото от европейския основен прокурор, с което се изисква спомагателна информация за българските претенденти за.
Евгени Иванов, член на Прокурорската гилдия, назова " процедурно неспокойствие " поисканата от европейския основен прокурор спомагателна информация. Според Иванов писмото на Кьовеши е пристигнало във Висшия правосъден съвет преди цялата документи от избора да бъде изпратена в офиса на Европейската прокуратура в Люксембург.
Дебатите по писмото на Кьовеши не престават, само че от изявленията на правосъдните кадровици стана ясно, че достоверният отговор до европейския основен прокурор няма да бъде разгласен обществено, тъй като информацията е конфиденциална.
За писмото оповестиха тъкмо преди седмица за БНР от пресцентъра на.
 Бойко Атанасов: Крайното решение на Лаура Кьовеши ще е огромен тест Бойко Атанасов: Крайното решение на Лаура Кьовеши ще е огромен тест
" Процедурата на състезанието не се организира по разпоредбите, признати от Висш съдебен съвет, и според регламента. На мен ми изглеждаше като съдбоносен избо...
На 13 февруари - след няколкодневно чуване, Прокурорската гилдия избра шестима прокурори, трима следователи и един арбитър за делегирани европейски прокурори, които да работят по каузи от компетентността на Европейската прокуратура.
Според изданието „ Юрактив “ от офиса на Лаура Кьовеши са имали забележки има към седем от десетте препоръчани български магистрати.
От пресцентъра на българския правосъден кадрови орган обаче не оповестяват за забележки, а единствено за изискана спомагателна информация.
В края на предходната седмица в малко прессъобщение от Прокурорската гилдия оповестиха, че в писмото от Лаура Кьовеши високо е оценено навременното осъществяване на уговорките в процеса по асортимент на европейски делегирани прокурори и че процедурата към момента не е финализирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР