Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет гласува с пълно единодушие

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет гласува с пълно единодушие
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата застава зад всеки честен магистрат, подложен на атаки

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет гласоподава с цялостно единогласие Декларация в отбрана на прокурор от Специализираната прокуратура след обява с негови фотоси в профила на обвинения В. Б. в обществената мрежа фейсбук, оповестяват от прокуратурата.

„ Действията на Прокуратурата на Република България (ПРБ) против корупцията и проведената престъпност предстоящо провокират опити за политически, стопански, медиен, а към този момент и престъпен натиск”, се споделя в декларацията.

Обвинител номер 1 Иван Гешев съобщи, че прокуратурата пази безкомпромисно публичния интерес. „ Многократно съм казвал, че няма недосегаеми лица, без значение дали са част от Министерски съвет, Президентството, милиардери или обществено слаби, ние сме и ще бъдем подложени на всевъзможни офанзиви - медийни или политически, или както в тази ситуация с престъпен нюанс. Това е част от работата ни “, акцентира основният прокурор, който председателстваше съвещанието на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР