Прокурорите, които настояваха за пълен доживотен затвор, казаха в изявление

...
Прокурорите, които настояваха за пълен доживотен затвор, казаха в изявление
Коментари Харесай

Джошуа Шулте: Бивш служител на ЦРУ осъден на 40 години затвор за най-голямото изтичане на информация в историята на агенцията

Прокурорите, които упорстваха за цялостен пожизнен затвор, споделиха в изказване в четвъртък, че Шулте е отговорен в шпионаж, компютърно хакване, пренебрежение към съда, предоставяне на погрешни показания пред ФБР и владеене на изображения и видеоклипове със полово малтретиране на деца.

Изображение: Джошуа Шулте, в центъра. Файлова фотография: AP

Шулте беше наказан във федерален съд в Ню Йорк.

Изтичането на информация от Vault 7 разкри секрети хакерски принадлежности и докара до поредност от неуместни разкрития за активността на организацията.

През тази година WikiLeaks разкри детайлности за това по какъв начин Централно разузнавателно управление на САЩ е следило непознати държавни управления, хипотетични екстремисти и други посредством компрометиране на тяхната електроника и компютърни мрежи.

Прокурорите споделиха, че това е „ най-голямото нарушаване на данните в историята на Централно разузнавателно управление на САЩ и неговото предаване на тази открадната информация на WikiLeaks е едно от най-големите неоторизирани разкривания на класифицирана информация " в историята на Съединени американски щати.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР