Прокурори, следователи и съдебни служители излизат утре на протест пред

...
Прокурори, следователи и съдебни служители излизат утре на протест пред
Коментари Харесай

След бомбата пред Гешев: Прокурори и следователи излизат на протест

Прокурори, следователи и правосъдни чиновници излизат на следващия ден на митинг пред правосъдните покои в цялата страна поради атентата против основния прокурор.

Докато информацията за несполучливото нападение против Иван Гешев стремително обиколи всички медии, магистрати непринудено са решили да изразят своята неотстъпчивост поради офанзивата против правораздаването и националната сигурност.

Магистратите и чиновници от прокуратурата и следствието ще показват от 11:00 часа във вторник както в поддръжка на основния прокурор, а по този начин също и своята единност против опитите да бъдат сплашени, както мнозина от тях са разчели несполучливия атентат против Гешев, оповестява Дарик.

Прокурорите били решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни офанзиви от страна на политици, стопански кръгове и адвокатските среди.

Припомняме, че след гърмежа пред кортежа на Гешев шефът на следствието Борислав Сарафов разгласи, че основният прокурор е бил цел за ликвидиране. Директорът на Групово дело „ Национална полиция “ съобщи, че са взети спомагателни ограничения за сигурността на Иван Гешев. Появиха се и мнения на политически сили. Слави Трифонов дефинира случая като „ нападение против страната “, а от „ Възраждане “ обявиха, че  „ опитът за нападение е равностоен на терористичен акт и е „ знак за разпад на държавността “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР