Прокурорът Трийна Кей поиска от съдията да бъде променена насрочената

...
Прокурорът Трийна Кей поиска от съдията да бъде променена насрочената
Коментари Харесай

Съдията на Лори Валоу ще реши дали нейният процес в Аризона ще се припокрие с делото срещу Чад Дейбъл

Прокурорът Трийна Кей изиска от съдията да бъде изменена плануваната сега дата на процеса на Лори от 4 април 2024 година, като изясни, че и двете са каузи за ликвидиране и са комплицирани.

Текущата дата на процеса също е три дни след процеса против хипотетичния брачен партньор на паметен водач на Лори, Чад, който би трябвало да стартира в Айдахо. Той е изправен пред същите обвинявания, по които Лори беше наказана по-рано тази година.

В отговор съдията сподели, че датата на процеса ще бъде оставена такава, каквато е към този момент, само че по-късно изиска от прокуратурата да подаде посредничество по въпроса.

Въведени са самопризнания за невиновни от съдията от името на Лори за две обвинявания в скрит план за осъществяване на ликвидиране, които бяха повдигнати против нея.

Обвиненията произтичат от съдбовната пукотевица през 2019 година на четвъртия брачен партньор на Лори, Чарлз Валоу, която се случи в Чандлър, и тя е упрекната и в обмисляне на опит за ликвидиране на Брандън Будро, някогашния брачен партньор на племенницата й, в Гилбърт.

Чарлз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР