Прокурорът от пловдивската Окръжна прокуратура Димитър Беличев заминава за Брюксел,

...
Прокурорът от пловдивската Окръжна прокуратура Димитър Беличев заминава за Брюксел,
Коментари Харесай

Пловдивски прокурор ще бори измамите в Европа

Прокурорът от пловдивската Окръжна прокуратура Димитър Беличев отпътува за Брюксел, където ще бори европейските измами, реши Висшият правосъден съвет (ВСС) през вчерашния ден.

От 1 юни той е командирован като народен специалист в Европейската работа за битка с измамите (OLAF) към Европейската комисия. Работата му ще продължи през идващите 2 години, допустимо е да бъде удължена.

За интервала на командироването си, прокурор Беличев резервира правото си да получава полагащото му се трудово заплащане за заеманата от него служба като прокурор, прецизира Висш съдебен съвет.

36-годишният Димитър Беличев работи в Окръжна прокуратура - Пловдив от 1 септември 1997 година Прокурор е от 2010 година, преди този момент 2 години е юрист. Бил е част от екипа на районните прокуратури в Пловдив и в Хасково. Завършил е право в ПУ „ Паисий Хилендарски ”, а преди този момент Френската гимназия „ Антоан дьо Сент Екзюпери ”. Преди 2 години се яви на конкурс за областен прокурор на Пловдив, само че загуби от сегашния административен началник Чавдар Грошев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР