Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Мъж на съд за удар с метален стик за голф

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт против Илиян П., за това, че посредством нанасяне на удари с железен стик за голф в региона на дясното рамо, предизвикал на А.Г., междинна телесна – закононарушение по член 129, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият Илиян П. е притежател на имот находящ се в гр. София, ул. „ Никола Крушкин – Чолака “. Част от имота си обвиненият отдал чартърен на П.П. А.Г. също е притежател на неподвижен парцел, находящ се наоколо до този на Илиян П. Двамата не били в положителни взаимоотношения от години и А.Г. избягвал каквато и да е връзка с обвинения.

На 27.06.2019 година към 19.00 часа, А.Г. бил поканен от П.П. да пият по бира в парцела на Илиян П. Последният го нямало и А.Г. се съгласил. Илиян П. не живеел там, само че постоянно идвал.

Малко по-късно А.Г. и П.П. видели, че Илиян П. влиза в парцела с автомобила си.

В този миг А.Г. станал да си върви. Тогава обвиненият слязъл от автомобила си и попитал А.Г. какво прави в парцела му, а последният му дал отговор, че П.П. го е повикал да пият бира. Илиян П. му споделил думите: „ Сега ще видиш каква бира ще пиеш “. Върнал се до автомобила си и извадил железен стик за голф. В това време А.Г. траял да върви към вратата на парцела. Тъкмо стигнал до вратата, когато се обърнал и видял, че Илиян П. към този момент го е настигнал и замахнал със стика за голф, блъснал го два пъти в региона на дясното рамо.

След това обвиненият замахнал за трети път със стика за голф към А.Г., с цел да го удари по главата, само че А.Г. вдигнал лявата си ръка да се защищити и плучил удар по лявата ръка. В това време пристигнал П.П., който избутал Илиян П. във вътрешността в парцела. В този миг А.Г. съумял да си тръгне. А.Г. и брачната половинка му се обади на телефон 112, с цел да оповестят за случая. На място пристигнала кола за спешна помощ, А.Г. бил закаран в болнично заведение, където му била оказана здравна помощ. Вследствие на ударите на А.Г. били породени следните травматични увреждания: травма и охлузване на дясната раменна става и травма и охлузване на лявата предмишница; хематом на меките тъкани към дясната акромио – клавикуларна става и дегенеративни промени.

Многофрагментно вътреставно костно строшаване на акромиона осъществило трайно усложнение на придвижванията на горния десен крак, за период по-дълъг от 30 дни от датата на контузията, при ненастъпили затруднения в оздравителния интервал.

Предстои наказателното произвеждане против обвинения Илиян П. да продължи в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР