Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Повдигнаха още едно обвинение на прокурорския син от Перник

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против Васил Михайлов за закана с ликвидиране и нанасяне на телесна щета на мъж в град Перник.

 

Той е упрекнат за това, че на 12 май 2022 година към 1.00 часа наоколо до детска площадка в гр. Перник, се заканил с ликвидиране на В.В. и му нанесъл удари с непостоянен досега корав предмет и с пестник в региона на главата. Вследствие на това му предизвикал лека телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди – на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения.

 

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване " отнемане от независимост ".

 

Васил Михайлов е обвинен и по друго досъдебно произвеждане за нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство. Разследването по него е завършило с внасяне на обвинителен акт в Софийски областен съд и следва разпоредително съвещание.

Източник БНТ
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР