Прокуратурата заяви, че няма да позволи да бъде въвлечена и

...
Прокуратурата заяви, че няма да позволи да бъде въвлечена и
Коментари Харесай

Прокуратурата към партиите: Няма да позволим да сме въвлечени в следизборните политически манипулации

Прокуратурата съобщи, че няма да разреши да бъде въвлечена и употребена в следизборните политически операции. В особено мнение от държавното обвиняване възразяват против " ежедневното потребление на прокуратурата и фигурата на основния прокурор като залог за политически изяви и реализиране на тясно партийни цели с нелегитимни средства ".

Като образец е обещано изказване на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов за неналичието на " интерес от страна на прокуратурата към отчет на ДАНС " по отношение на градежа на " Турски поток ".

" Подобни погрешни изказвания и офанзиви подкопават доверието към институциите и вършат все по-трудно взаимоотношението сред тях. Резултатите от този развой са към този момент осезаеми за всеки български жител и се виждат все по-ясно - ширеща се престъпност, задълбочаваща се експанзия, гибел на пътя, липса на съответен отговор на законодателната и изпълнителната власт, липса на държавност ", написа в мнението, представено от БНР.

От прокуратурата заявяват поддръжка и подготвеност за експертно присъединяване във всяка промяна, която е в полза на българските жители и има за цел въвеждането на по-ефективни механизми в активността на органите на правосъдната власт, като главен страж на върховенството на правото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР