Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу 28-годишен неосъждан досега чех заради

...
Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу 28-годишен неосъждан досега чех заради
Коментари Харесай

Чешка пиянка уби гаджето си в София

Прокуратурата внесе обвинителен акт против 28-годишен неосъждан до момента чех поради ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Мъжът живеел с 31-годишната жертва в апартамент в столицата. Често пиели и се карали. При следващ скандал, зародил сред двамата на 24 април 2021 година пред магазин, Ш. К. обидил дамата, а тя счупила бутилка от бира и с парче стъкло замахнала към приятеля си, като го наранила по врата. Пререканието траяло още известно време, след което те се помирили.

След среднощ обаче двамата се прибрали и почнал нов скандал. Чехът почнал да постанова дамата с пестник по главата и й предизвикал черепно-мозъчна контузия, довела до оток на мозъка и парализа на витално значими центрове на сърдечносъдовата и дихателната системи. По-късно денем тя умряла.

Убийството е осъществено по изключително непосилен метод, защото породените ѝ пострадвания са довели до мощни болки и премеждия, траяли не по-малко от два часа. През това време жертвата е осъзнавала какво й се случва.

В хода на досъдебното произвеждане чехът не се признал за отговорен. Предстои насрочване на делото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР