Прокуратурата в Сливен се самосезира след видео на жена, която

...
Прокуратурата в Сливен се самосезира след видео на жена, която
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за кючекчийката върху линейката

Прокуратурата в Сливен се самосезира след видео на жена, която играе кючек върху кола за спешна помощ на Спешна помощ. По случая е формирано досъдебно произвеждане за хулигански прояви. Кадрите обиколиха обществените мрежи и провокираха вълна от отвращение.

Действието се развива в с. Градец, където екип на Спешна помощ идва след сигнал за жена в тежко положение. Докато лекарят и водачът са отвън колата за спешна помощ, върху нея се качва жена и стартира да танцува. За станалото схваща и кметът на селото.

" Някъде към 3-4 пъти съм разговарял с нея, с цел да я запитвам за какво го е направила - тя сподели, че е вследствие на пиенето, била е пияна и то доста е била пияна. Тези, които са били към нея също споделят, че е била в нетрезво положение ", заяви Веселин Урумов, кмет на с. Градец.

Никой, даже околните на дамата, не утвърждава държанието ѝ, съобщи още кметът. " Хората са възмутени и дори тя е във Франция сега на гроздобер, сутринта като са давали по малкия екран и незабавно са я уведомили и в този момент дори се тормозила по какъв начин ще се върне и дали ще има последици ", добави Урумов.

От прокуратурата обявиха за NOVA, че следва дамата от видеото и очевидците да бъдат разпитани. Във въпросният ден това е бил единственият екип с кола за спешна помощ в Котел и региона. Не е ясно обаче какъв брой време медиците са били блокирани в селото.

Спешни екипи в цялата страна съвсем всекидневно са възпрепятствани при осъществяване на отговорностите си, споделят от столичната незабавна помощ. Понякога коли за спешна помощ остават блокирани с часове в махалите.

" В кварталите се случва да ни повикат и целият квартал да се изсипе върху колата за спешна помощ, не пускат незабавния екип да тръгне, желаят всеки да бъде прегледан, даже носят предписания и споделят: " Докторе, да видиш какво ми изписаха, това положително ли е? ", сподели Катя Сунгарска, представител на ЦСМП – София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР