Прокуратурата трябва да изясни причините, поради които млад мъж снощи

...
Прокуратурата трябва да изясни причините, поради които млад мъж снощи
Коментари Харесай

Добричката прокуратура: Изясняваме причините, поради които младият американец е сложил край на живота си

Прокуратурата би трябвало да обясни аргументите, заради които млад мъж нощес скочи от 7-ия етаж на жилищна постройка в Добрич. 

Към момента към този момент е формирано досъдебно произвеждане по отношение на случая, при който има двама умряли – американски и български жители.

Разследването е стартирано на 12 юли 2022 година, когато към 18:00 часа американски жител на 34 години, гостуващ в България, скача от седмия етаж на жилищен блок, ситуиран в региона на бул. „ Русия “. В този миг изпод минава 73-годишен мъж, върху който чужденецът пада.

Дошлите на място медицински екипи откриват, че двамата мъже са живи. Те са откарани неотложно в болнично заведение, където първо умрял възрастният мъж, а малко по-късно и 34-годишният американец, съобщи chernomore.bg.

Според в началото събраните данни, младият мъж е страдал от психологично заболяване, което е било лекувано в родината му. Предстои да се изяснят детайлите към този факт. Назначени са също правосъдно – медицински и други експертизи за определяне на аргументите и събитията, довели до решението на американския жител, до последвалите събития, както и  аргументите за гибелта на двамата мъже.

Работата по досъдебното произвеждане продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура – Добрич. На брифинг, пред представителите на средствата за всеобщо осведомление, прокурор Даниел Илиев – представител на структурата обясни, че в началото следствието е формирано за закононарушение по член 122, алинея 1 от Наказателен кодекс – причиняване на гибел по несъобразителност, само че в хода на работата по него ще се обяснява също има ли данни за склоняване към самоубийство на младия американец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР