Прокуратурата ще подкрепи всички усилия на институциите за борба с

...
Прокуратурата ще подкрепи всички усилия на институциите за борба с
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата ще подкрепи институциите в борбата с нелегалната миграция

Прокуратурата ще поддържа всички старания на институциите за битка с престъпността и незаконната миграция , написа основният прокурор Иван Гешев в обществената мрежа Туитър. Той изрече съболезнования на околните и сътрудниците на починалия чиновник на Гранична полиция, който беше прострелян снощи.

" Тъжен професионален празник за Министерство на вътрешните работи - съболезнования към околните и сътрудниците на починалия чиновник на Гранична полиция! Прокуратурата ще поддържа всички старания на институциите за битка с престъпността и незаконната миграция ", написа Гешев.

По случая с убития граничен служител на реда към този момент има следствие, формирано от прокуратурата, против незнаен причинител. Прокуратурата приготвя молба за правна помощ до Турция за провеждането на неотложни дейности на турска територия, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева.

На брифинг сутринта основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и вътрешният министър Иван Демерджиев показаха, че евентуално причинителите се намират на територията на Турция и е говорено с управляващите в прилежащата страна да окажат подпомагане за залавянето им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР