Прокуратурата разпита днес плеймейтката Маги Бадер. Тя отказа да разкрие

...
Прокуратурата разпита днес плеймейтката Маги Бадер. Тя отказа да разкрие
Коментари Харесай

Маги Бадер бе на разпит в прокуратурата за снимките с кюлчетата


Прокуратурата разпита през днешния ден плеймейтката Маги Бадер. Тя отхвърли да разкрие пред медиите защо е била призована и какви тъкмо въпроси са й задавани. Името й обаче се завъртя като дамата, направила фотосите от спалнята на премиера Бойко Борисов. Тя отхвърли още тогава да има нещо общо. Днес сподели същото: „ Не. Не познавам тези хора. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски, нито господин Ангелов. Аз съм си удостоверила думите, няма да разясня. "

Разпитът й продължи близо 20 минути и тя се яви без юрист.

Припомняме, че предприемачът Светослав Илчовски бе изслушан от комисията по проверка на ръководството и там загатна, че плеймейтка е направила фотосите от спалнята на Борисов, а преди този момент е получила 5000 лв., с цел да го „ обслужи “. Няма публична информация дали в писмения сигнал до комисията е посочена Бадер, нито дали това е било тематика на разпита на Илчовски преди седмица в прокуратурата.

В четвъртък за разпит бе свикан и притежателят на " Градус " Иван Ангелов, само че юристът му Менко Менков изясни, че не става дума за досъдебно произвеждане, а за инспекция по сигнал на гражданско съдружие " БОЕЦ ", само че съгласно него в сигнала не се споменавали златни кюлчета и " Мата Хари ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР