Прокуратурата привлече към наказателна отговорност Динко Вълев. Той е обвинен

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност Динко Вълев. Той е обвинен
Коментари Харесай

Обвиниха за хулиганство Динко

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност Динко Вълев . Той е упрекнат в безчинство, осведоми БНР.

Държавното обвиняване се е самосезирало след видеоклип, в който той бие и унижава просещ мъж в инвалидна количка пред супермаркет. Деянието е осъществено на 5 август.

Според прокуратурата дейностите на Динко Вълев показват пренебрежение към обществото. Деянието е квалифицирано като безчинство по смисъла на член 325, ал.1 от Наказателен кодекс.

Прокуратурата показва, че при изискванията на действителна цялост е предявено и обвиняване за насила, тъй като Вълев е предиздвикал лицето, което се представяло за неработоспособен и бедняк да се извини, че е подвел обществото, като за това повдигнато обвиняване наказването е отнемане от независимост до 6 години.

Спрямо Динко Вълев е взета мярка за отклоняване задържане под стража до 72 часа , следва наблюдаващият прокурор да внесе искане до Районния съд в Несебър за взимане на непрекъсната мярка задържане под стража.

Припомняме. че в края на юли камион, благосъстоятелност на компанията на Динков Вълев и затрудни придвижването в двете направления.

Динко Вълев (Динко от Ямбол) закупи известност пред няколко години с, прекосили незаконно границата. През 2017 година , след което Преди това Динко Вълев беше разследван
 Подхващат компанията на Динко след злополуката на Автомагистрала Тракия
Подхващат компанията на Динко след злополуката на Автомагистрала Тракия

Камионът предизвикал злополуката на Автомагистрала Тракия, бил с изминал механически преглед
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР