Прокуратурата предаде на съд вече бившия на 22 януари 2022

...
Прокуратурата предаде на съд вече бившия на 22 януари 2022
Коментари Харесай

Полицаят, пребил мъж в Банско, отива на съд

Прокуратурата съобщи на съд към този момент някогашния на 22 януари 2022 година

Обвиняемият В.Г., тогава на 25 години, заемал длъжността старши служител на реда в бранш " Патрулно-постова активност и всеобщи мероприятия - Благоевград " към дирекция " Жандармерия " в Министерство на вътрешните работи.

Вечерта на 22 януари В.Г. бил на работа, когато се провеждала полицейска интервенция по противопоставяне на престъпността и противозаконната миграция. Заедно с сътрудниците си В.Г. се намирал на ул. " България " в региона на изхода на гр. Банско.

Около среднощ потърпевшият Радослав Сарафов се стопира на метри от служебния полицейски автомобил, когато чиновниците на реда му декларират, че им пречи да работят. Той им обяснил, че изчаква сътрудниците си, които би трябвало по-късно да дойдат.

В този миг В.Г. излязъл от автомобила и нанесъл няколко удара с крайник в региона на коляното и гръдния панер на Сарафов. След това обвиненият се прибрал в служебната кола.

Приятел на потърпевшия дошъл и подал сигнал за случая на тел. 112. На място пристигнали полицейски чиновници от Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Банско.

По случая е било формирано досъдебно произвеждане, а В.Г. е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото от него действие.

От направена по делото здравна експертиза, в резултат на нанесените удари Радослав Сарафов получил травматични увреждания, в това число разкъсване на менискус на коляното, което довело до трайно затрудняване на придвижването.

Делото следва да продължи в съда.
 Прокуратурата се заинтересува бият ли служителите на реда в Банско
Прокуратурата се заинтересува бият ли служителите на реда в Банско

Той първо се обърна към телевизиите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР