Прокуратурата образува две разследваниявъв връзка със смъртта наАнгел Христов -

...
Прокуратурата образува две разследваниявъв връзка със смъртта наАнгел Христов -
Коментари Харесай

Прокуратурата образува две дела след смъртта на Ангел Христов от братя Галеви

Прокуратурата образува две разследваниявъв връзка със гибелта наАнгел Христов - единият от " братя Галеви ", оповестяват Дарик иБТА с позоваване на държавното обвиняване.

Вчера стана ясно, че Христове починалвъв вилата си в дупнишкото селоРесилово.

Първото следствие ще открива аргументите за смърттаи ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов. По първични данни по тялото на мъжаняма следи от принуждение. Въпреки това е назначенааутопсия, анасроченото за през днешния ден опело е отсрочено.

Второторазследване е завещно укривателство. То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.

Междувременно със заповед наминистъра на вътрешните работи Иван Демерджиев стартират две инспекции,свързани с Христов, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.Първатапроверка е за товакак Христов е влезнал у нас,тъй като против него има вляза в действие присъда и следва да бъде задържан от гранична полиция.Вторатапроверка е обвързвана сработата на полицията в Кюстендил.Ще би трябвало да се обясни за какво локалната конструкция на Министерство на вътрешните работи не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

Снощи стана ясно, че напусналият преди към 12 години странатаАнгел Христов е бил в България. През 2012 той, дружно сПламенГалев, бяхаосъдениот висшия съд задочно, защото преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха оповестени за търсене счервенабюлетинанаИнтерпол. В обществената част от системата на Интерпол името на Христов към момента попада. Там е записано, че мъжът е разгласен за търсене поради присъединяване в незаконна група и изнудване.

За Ангел Христов и Пламен Галев Окръжната прокуратура в Кюстендил издаде и Европейска заповед през май 2015 година Двамата бяха оповестени за интернационално търсене.

Версиитекак Ангел Христов евлязъл в България и от кое място е дошъл са най-различни.Едната е, че присъдата от 5 години, която получи за присъединяване в проведена незаконна група и рекет, е с изтекла отминалост - минали са повече от 10 години и той не е имал законови проблеми да се прибере. Втората е, че влезнал с подправен паспорт, показва БНР.

Ангел Христов и Пламен Галев сабивши барети.В самото Ресилово, където живее брачната половинка му Радмила, която има клуб по художествена гимнастика, до късно нощес не имаха вяра, че Христов се прибрал и че е умрял от инфаркт, всички го помнят като доста здрав физически.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР