Прокуратурата не е нахлувала в МВР, нито е провеждала акция

...
Прокуратурата не е нахлувала в МВР, нито е провеждала акция
Коментари Харесай

Няма нахлуване, няма акция. Прокуратурата обвини полицай за участие в престъпна група на Божков

Прокуратурата не е нахлувала в Министерство на вътрешните работи, нито е провеждала акция там. Извършени са единствено дейности по следствието в кабинета на висшия служител на реда Ангел Папалезов. В резултат са му повдигнати обвинявания за присъединяване в незаконна група, ръководена от предприемача Васил Божков.
Така ръководителката на спецпрокуратурата Валентина Маджарова заключи дейностите на проверяващите от последните няколко дни. Случаят с Папалезов стана смешен,, направени от него след обиска на полицейския кабинет. Те бяха показани като културно-историческа полезност, само че в действителност се продават 6-8 лева

Този глагол ме тормози

" Този глагол " нахлуя " персонално мен доста ме тормози и въобще не бих го употребила в обстановката. " Акцията " също не бих споделила, че е акуратен израз ", съобщи Маджарова, откакто бе запитана за какво е било нужно прокурори да нахлуват в Министерство на вътрешните работи.

Тя изясни, че просто били осъществени дейности по следствието, а в понеделник прокурорите предявили и обвиняването на Папалезов. В нито един миг служителят на реда не е бил задържан. Прокуратурата решила да " изпише " известие по случая, тъй като имало огромен медиен интерес.

" Случаят стана известен без време и без съображение, бих споделила ", съобщи Маджарова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР