Прокуратурата извади още едно провинение на тримата младежи, които бяха

...
Прокуратурата извади още едно провинение на тримата младежи, които бяха
Коментари Харесай

24 часа преди да бъдат заловени: Крадците от Ботунец обрали и набили друг човек за 35 лв.

Прокуратурата извади още едно нарушение на тримата младежи, които бяха арестувани от полицията в понеделник, откакто ограбиха момиче и се пробваха да избягат от органите на реда. Това е казусът, при който 18-годишен мъж почина след полицейски изстрел, който служителят на Министерство на вътрешните работи създал след няколко предупредителни.

Действията на служителя на реда провокираха спорни мнения в обществото. От Министерство на вътрешните работи опазиха служителя си, изяснявайки, че той е работил по разпоредбите като е отправил няколко следващи предизвестия против бягащия юноша. В същото време обаче околните на умрелия излязоха на митинг с гледище служителят на Министерство на вътрешните работи да понесе отговорност.

След два дни на публично опълчване, в границите на които на останалите двама причинители на грабежа бе наложена най-тежката мярка за неотклонение " Задържане под стража ", прокуратурата повдигна на обирджиите още едно обвиняване. Според информацията от прокуратурата се оказва, че младежите са правили кражби и двете вечери през последния уикенд. 

По-малко от 24 часа преди ограбеното в понеделник момиче да подаде сигнал в полицията, тримата младежи атакували млад мъж. Ударили го с пестник в лицето и два пъти с железна палка по краката, до момента в който единият от групата обирджии държал мъжа. Резултатът от обира и побоя бил сумата от 35 лева .

По това обвиняване на двете момчета от Ботунец няма да се постанова мярка за неотклонение, защото през вчерашния ден съдът към този момент им наложи най-тежката. Те бяха оставени в ареста, само че могат да апелират решението на съда. Ако го създадат, в края на септември втората инстанция ще би трябвало да се произнесе дефинитивно.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР