Прокуратурата е повдигнала две обвинения на лидера на Атака“ Волен

...
Прокуратурата е повдигнала две обвинения на лидера на Атака“ Волен
Коментари Харесай

Сидеров е с две обвинения, гаранция и още едно ново дело

Прокуратурата е повдигнала две обвинявания на водача на " Атака “ Волен Сидеров поради апела му на Великден хората всеобщо да излязат и да покажат, че " Бог е над Мутафчийски ". Сидеров, който сега е общински консултант в София, е с гаранция от 50 хиляди лева Той е упрекнат и в опит да попречи да му бъде връчена призовка.

Срещу него е формирано и още едно дело – за закана против служител на реда и прокурор. То е поради две изявления: " Правете си сметката, тези които в този момент се готвите да ми повдигнете обвиняване, какъв брой време ще живеете! " и " Тези, които сте приели в този момент да действате против мен, няма да ви бъде! " Думите са изречени, откакто политикът изяснява по какъв начин двама прокурори, които са му повдигали обвинявания през годините, са умряли от болест.

Верен на себе си, Сидеров е сътворил скандал в столичната полиция, където е бил свикан за покачване на обвиняване. Той се е явил, само че е отказал да даде документ за идентичност, а по-късно демонстративно си е тръгнал. Наложило се е да бъде върнат назад наложително.

Бог и Мутафчийски

Първото ново обвиняване против Сидеров е за подбуждане към закононарушение. Миналата седмица в ефира на партийната телевизия „ Алфа “ политикът възнегодува против условието по време на църковните служби за Цветница и Великден да се носят маски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР