Прокуратурата е под политическо влияние. Назначаването на беше политическо решение,

...
Прокуратурата е под политическо влияние. Назначаването на беше политическо решение,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Назначаването и отстраняването на Иван Гешев бяха политически решения

Прокуратурата е под политическо въздействие. Назначаването на беше политическо решение, отстраняването му – също. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ “ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. 

„ Проблемът не беше личността на основния прокурор. Не това е правосъдната промяна. И „ “, и „ “ се вкараха в този капан, тъй като обвързаха правосъдната промяна със промяната на основния прокурор. Сега би трябвало да честват, че са направили правосъдна промяна, а в действителност цялата прокуратура има потребност от преструктуриране “, уточни Йорданов. 

На въпрос дали актуалният състав на Висшия правосъден съвет може да назначи нов началник на държавното обвиняване, откакто е с изминал мандат, Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година отговори: „ След като Висшият правосъден съвет може да го махне, допускам, че може да си избере нов “. 

Председателят на групата на Има Такъв Народ уточни, че от групировката не са получавали покана за диалози за обявената от ръководещите бъдеща конституционна промяна. Йорданов разяснява, че първо би трябвало да получат такава покана, а след това ще помислят дали да отидат на диалозите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР